DECRET 67/1981, d'11 de febrer, pel qual s'estableix un procediment específic per a l'adquisició de material per als Serveis dependents de la Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis i de Salvaments de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 442/1981.

L'article setè del Decret 91/1980, de 27 de juny, desplegat per l'Ordre de 17 de juliol de 1980, estableix que les Diputacions hauran d'atendre les despeses per a l'establiment, ampliació i funcionament dels serveis de la Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis i de Salvaments de Catalunya.

Per tant, atès que els serveis esmentats són de titularitat i gestió de la Generalitat, però essent les despeses a càrrec de les Diputacions, s'ha d'establir un procediment específic per a l'adquisició de material i el seu finançament.

Per això, a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu en la seva sessió de 5 de febrer de 1981,

Decreto:

Article primer

- S'aproven els projectes i els plecs de

bases particulars, econòmiques i administratives d'adquisició per les Diputacions de material destinat a la Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis i de Salvaments de Catalunya, per un import de pessetes 255.181.812 per la Diputació de Barcelona, 189.058.218 pessetes per la Diputació de Lleida, 169.948.434 pessetes per la Diputació de Tarragona i 136.023.465 pessetes per la Diputació de Girona, d'acord amb l'annex que acompanya el present Decret.

Article segon

- De conformitat amb els articles 37.2, 69.2

i 87.3 de la Llei de Contractes de l'Estat, en relació amb el que disposa en aquests punts el Reial Decret 3046/77, de 6 d'octubre, es declara, a la vista de la justificació raonada que figura en l'expedient, la reconeguda urgència d'adquisició del material esmentat per les quatre Diputacions catalanes i l'exempció de licitació pública i se n'autoritza la contractació per concert directe.

Article tercer

- Es donarà compte d'aquest Decret a les

Diputacions, per tal que coordinin i iniciïn el respectiu pressupost d'inversions, incloent-hi, si s'escau, l'operació de crèdit necessària per nodrir-lo.

Disposicions finals

Primera.

- Es faculta el Conseller de Governació a desplegar el que estableix aquest Decret.

Segona.

- Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de publicar-lo al Diari Oficial de la Generalitat.

Barcelona, 11 de febrer de 1981

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan Vidal i Gayolà Conseller de Governació

Annex

Projectes corresponents al pla anual d'inversions 1981

Brigada de Barcelona

Projecte Import pessetes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR