DECRET 206/2007, de 18 de setembre, pel qual es deroga el Decret 98/1993, de 9 de març, sobre el foment de la millora i el desenvolupament de les estacions d'esquí alpí i de turisme de la neu.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

206/2007, de 18 de setembre, pel qual es deroga el Decret 98/1993, de 9 de març, sobre el foment de la millora i el desenvolupament de les estacions d'esquí alpí i de turisme de la neu.

Pel Decret 98/1993, de 9 de març, sobre el foment de la millora i el desenvolupament de les estacions d'esquí alpí i de turisme de la neu, es van establir dues línies d'ajuts: una a càrrec, en aquell moment, del Departament de Comerç, Consum i Turisme destinada al bon funcionament, el desenvolupament i la potenciació del turisme de la neu, i l'altra a càrrec del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que tenia per objecte l'adequació i neteja dels accessos a les estacions.

Mitjançant el Decret 79/1999, de 23 de març, es va derogar parcialment el Decret 98/1993, en concret la part que feia referència als ajuts destinats al foment de la millora i el desenvolupament de les estacions d'esquí a càrrec del Departament competent en matèria de turisme, perquè aquesta línia ja estava coberta per altres ajuts. Van restar en vigor els ajuts destinats a l'establiment, l'adequació i la neteja d'accessos, a càrrec del Departament de Política Territorial i Obres Publiques.

Mitjançant l'Acord de Govern de 23 de maig de 2006, es va aprovar el Pla director de les estacions de muntanya formulat per la Secretaria per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques conjuntament amb els departaments de la Presidència; Medi Ambient i Habitatge; Comerç, Consum i Turisme, i Economia i Finances. Aquest Pla té com a objectiu establir un marc d'actuació clar i estable que serveixi per donar suport al turisme de la neu i assegurar el paper de motor econòmic d'aquest sector a les comarques del Pirineu. Les línies estratègiques d'aquest Pla...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR