ORDRE ENS/257/2012, de 24 d'agost, de derogació de l'Ordre de 14 d'agost de 2000, per la qual es crea el preu públic per la prestació dels ensenyaments que substitueixen la prova d'accés als cicles formatius de formació professional específica de grau superior en algunes famílies professionals, i se'n fixa l'import.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Els ensenyaments que substitueixen la prova d’accés als cicles formatius de formació professional específica de grau superior es van crear mitjançant la introducció d’un apartat tercer a l’article 32.3 de la Llei orgànica 1/1990, de 3 d’octubre, d’ordenació general del sistema educatiu, feta per l’article 69 de la Llei 55/1999, de 29 de desembre, de mesures fiscals, administratives i de l’ordre social.

Mitjançant l’Ordre de 14 d’agost de 2000 (DOGC núm. 3215, de 30.8.2000) es va crear el preu públic per la prestació dels ensenyaments que substitueixen la prova d’accés als cicles formatius de formació professional específica de grau superior en algunes famílies professionals, i se’n fixa l’import.

Posteriorment, la disposició derogatòria única de la Llei orgànica 10/2002, de 23 de desembre, de qualitat de l’educació, va derogar l’article 32 de la Llei orgànica 1/1990, de 3 d’octubre, d’ordenació general del sistema educatiu.

Per això, a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial,

Ordeno:

Article únic

Es deroga l’Ordre de 14 d’agost de 2000, per la qual es crea el preu públic per la prestació dels ensenyaments que substitueixen la prova d’accés als cicles formatius de formació professional específica de grau superior en algunes famílies professionals, i se’n fixa l’import.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l’endemà de la publicació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR