ORDRE CMC/102/2009, de 5 de març, per la qual es deroguen l'Ordre de 13 de setembre de 1999, de creació de la Mesa de Coordinació de les Arts Escèniques, i l'Ordre CLT/258/2002, de 8 de juliol, de creació de la Mesa de Coordinació de la Música.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

CMC/102/2009, de 5 de març, per la qual es deroguen l'Ordre de 13 de setembre de 1999, de creació de la Mesa de Coordinació de les Arts Escèniques, i l'Ordre CLT/258/2002, de 8 de juliol, de creació de la Mesa de Coordinació de la Música.

Mitjançant l'Ordre de 13 de setembre de 1999, es va crear la Mesa de Coordinació de les Arts Escèniques, amb la finalitat de conèixer i debatre els criteris de producció, distribució, programació i, en general, les línies d'actuació dels diversos agents implicats en la vida teatral catalana per tal d'establir la màxima coordinació i complementarietat.

Mitjançant l'Ordre CLT/258/2002, de 8 de juliol, es va crear la Mesa de Coordinació de la Música, com a òrgan consultiu i d'assessorament del Departament de Cultura pel que fa a l'activitat musical de caràcter professional.

D'ençà de l'aprovació de les normes esmentades, el Departament competent en matèria de cultura ha experimentat diverses reestructuracions, les quals han implicat la reassignació de les funcions atribuïdes a les diverses unitats, entre d'altres, les que desenvolupen tasques relatives als àmbits de competència corresponents a les Meses esmentades. Atès que, en l'organització actual del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, les unitats que l'integren...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR