DECRET 5/1996, de 9 de gener, pel qual s'autoritza la desadscripció del centre ESADE-Ciències Empresarials de la Universitat Politècnica de Catalunya, per integrar-se a la Universitat Ramon Llull.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Pel Decret 38/1985, de 9 de febrer, es va autoritzar la transformació en centre docent d'ensenyament superior de titularitat privada a l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE) de Barcelona, i es va adscriure a la Universitat Politècnica de Catalunya per impartir els ensenyaments conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en ciències econòmiques i empresarials, secció empresarials.

Posteriorment, i arran de la reforma dels ensenyaments universitaris, el Reial decret 1474/1992, de 8 de maig, va homologar el títol d'aquest centre conduent a la titulació de llicenciat en administració i direcció d'empreses.

El centre d'ensenyament superior ESADE-Ciències Empresarials ha demanat la desadscripció de la Universitat Politècnica de Catalunya per integrar-se a la Universitat Ramon Llull. Aquesta petició ha estat acceptada i aprovada pel Consell Social i per la Junta de Govern d'aquesta universitat, i en aquest sentit s'ha sol·licitat al Comissionat per a Universitats i Recerca del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, tot comunicant el canvi de denominació d'aquest centre.

El centre ESADE-Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses impartirà, com a centre de la Universitat Ramon Llull, els estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en administració i direcció d'empreses, d'acord amb el mateix pla d'estudis que està realitzant.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb els acords favorables del Consell Social i de la Junta de Govern de la Universitat Politècnica de Catalunya i de l'Equip Rector de la Universitat Ramon Llull, amb els informes del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del titular del Departament de la Presidència i amb l'acord del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la desadscripció del centre ESADE-Ciències Empresarials de la Universitat Politècnica de Catalunya per integrar-se a la Universitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR