DECRET 214/2000, de 26 de juny, pel qual s'autoritza la desadscripció de l'Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa de la Universitat Pompeu Fabra, per adscriure's a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

214/2000, de 26 de juny, pel qual s’autoritza la desadscripció de l’Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa de la Universitat Pompeu Fabra, per adscriure’s a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Decret 335/1995, de 28 de desembre (DOGC núm. 2151, de 8.1.1996), va autoritzar l’adscripció de l’Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa a la Universitat Pompeu Fabra, per impartir els estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en gestió i administració pública.

La titularitat d’aquesta Escola correspon a la Fundació Universitària del Bages, titular també de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut i de l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials, ambdues de Manresa, i adscrites a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Fundació Universitària del Bages, a fi d’homogeneïtzar l’adscripció dels centres universitaris de la seva titularitat, va demanar autorització a la Universitat Pompeu Fabra per iniciar els tràmits de desadscripció de l’Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa d’aquesta Universitat, a fi d’adscriure aquest centre a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Obtingut l’acord favorable d’ambdues universitats a través dels seus respectius consells socials pel que fa a la desadscripció, en el cas de la Universitat Pompeu Fabra, i posterior adscripció, pel que fa a la Universitat Autònoma de Barcelona, i sol·licitada autorització per part de la Universitat Autònoma de Barcelona per realitzar aquests tràmits, és procedent ara autoritzar els processos esmentats.

De conformitat amb la sol·licitud, i d’acord amb la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d’adscripció a universitats públiques de centres docents d’ensenyament superior, amb els acords favorables dels consells socials de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l’acord previ del Govern,

D...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR