ORDRE ECO/112/2011, de 31 de maig, per la qual s'aprova la desadscripció de l'Escola Universitària d'Infermeria Vall d'Hebron i s'implanta l'estudi universitari oficial de grau en infermeria a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/112/2011, de 31 de maig, per la qual s'aprova la desadscripció de l'Escola Universitària d'Infermeria Vall d'Hebron i s'implanta l'estudi universitari oficial de grau en infermeria a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'Escola Universitària d'Infermeria Vall d'Hebron està adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona en virtut de l'Ordre de 23 de gener de 1978.

En el marc de la Programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2009-2010, en data 10 de desembre de 2009, el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut Català de la Salut van signar un conveni pel qual s'estableixen les bases per al procés de desadscripció de l'Escola Universitària d'Infermeria Vall d'Hebron a la Universitat Autònoma de Barcelona i per a la implantació de la titulació universitària oficial de grau en infermeria a la Facultat de Medicina d'aquesta Universitat.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior; els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona i el conveni signat entre la Universitat, el departament competent en matèria d'universitats i l'Institut Català de la Salut, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova la desadscripció de l'Escola Universitària d'Infermeria Vall d'Hebron de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 2

S'implanta l'estudi universitari oficial de grau en infermeria a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR