DECRET 357/1985, de 5 de desembre, pel qual es modifiquen el reglament i les tarifes de peatge de la concessió del Túnel de la Serra del Cadí i s'autoritza un nou sistema de descomptes, abonaments i bonificacions.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 186/1994.

"Túnel del Cadí, S.A." ha formulat diverses peticions, que es resumeixen així: 1. Autorització de noves tarifes de peatge amb validesa des de les 0 hores de l'1 de gener de 1986; 2. Modificació de les categories de vehicles assenyalades a l'article 22 del Reglament d'Explotació de la concessió; 3. Autorització de noves fórmules per calcular la tarifa de peatge dels vehicles especials i dels que transportin mercaderies perilloses, i 4. Modificació de descomptes, abonaments i bonificacions.

La Delegació del Consell Executiu a la concessió, a la vista de l'informe econòmic a l'efecte elaborat, ha estimat procedent l'acceptació de les peticions formulades per la Concessionària.

La competència per resoldre aquestes peticions originàriament venia atribuïda, majorment, al Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, però atès que la resolució d'anteriors peticions (Decret 292/1984, del 7 de desembre), per afectar les clàusules de la concessió aprovades pel Decret 215/1973, del 25 de gener, va adoptar la forma de Decret, en virtut del principi de jerarquia normativa és obligat atribuir un rang normatiu igual a la disposició que ara s'adopta, sense perjudici de restablir, d'ara endavant, l'àmbit competencial dissenyat en les clàusules de la concessió.

Com que les peticions deduïdes, a més d'haver-se formalitzat en un sol document, guarden entre si una gran relació i tenen un cert caràcter ordinamental, és aconsellable resoldre-les a través d'aquesta mateixa disposició general.

Finalment, per raons d'economia procedimental, s'aprofita aquesta nova disposició general per atendre una altra petició de Túnel del Cadí, S.A., que ha manifestat que la modificació de l'article 10 del Reglament d'Explotació efectuada el 8 de febrer de 1985, consistent en l'afegit d'un nou paràgraf, no pot tenir caràcter de permanència -perquè a mig termini s'hauran d'arbitrar solucions diferents de l'adoptada- i contradiu la condició 25 de les aprovades pel Decret 712/1973, del 22 de març. Per això, d'acord amb la Concessionària i sense que això perjudiqui als qui havien interessat la primera modificació, el paràgraf afegit se substitueix per la corresponent disposició transitòria del Reglament, i aquesta substitució es fa també a través d'aquest Decret.

Per tant, a proposta del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR