DECRET 482/1981, de 30 de desembre, pel qual s'aproven el Pla d'obres i serveis de Catalunya, any 1982, i les seves bases d'execució.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Atesa la Disposició Transitòria sisena, 6, de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, per la qual la Generalitat assumeix amb caràcter definitiu els serveis anteriorment traspassats, entre els quals es compta la confecció, l'aprovació i l'execució d'un Pla únic d'Obres i Serveis, pel que fa al seu territori;

Atesos el Decret 370/1981, de 8 d'octubre, pel qual es convoca la formació del Pla d'Obres i Serveis de Catalunya per a 1982 i s'assenyalen els criteris per poder concórrer al Pla esmentat;

Atesos els acords adoptats per les respectives diputacions catalanes i la Corporació Metropolitana de Barcelona en el tràmit d'audiència assenyalat en el Decret de convocatòria 370/1981, de 8 d'octubre;

A proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Aprovar definitivament el Pla d'Obres i

Serveis de Catalunya, any 1982, i les seves Bases d'Execució.

Article segon

- El Conseller de Governació queda facultat

per aprovar:

  1. La inclusió d'obres del Pla Addicional, per aplicació del fons de reserva i romanents, amb la mateixa subvenció que hi figura.

  2. Expedients de revisió de preus.

  3. Projectes reformats d'obres del Pla, que no suposin un augment de la subvenció del crèdit atorgat.

  4. La inclusió en el Pla Addicional d'obres del Pla Base excloses per no haver-se contractat en el període que assenyala la Base 7ª.

Article tercer

- Els Edictes relatius al Pla d'Obres i

Serveis de Catalunya, any 1982, seran publicats al Diari Oficial de la Generalitat. Aquesta publicació serà suficient a tots els efectes per a la validesa dels actes als quals els Edictes es refereixin.

Barcelona, 30 de desembre de 1981

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan Vidal i Gayolà Conseller de Governació

Bases d'execució del Pla d'Obres i Serveis de Catalunya. Any 1982

  1. Normes generals

    1ª Normativa aplicable L'execució del Pla d'Obres i Serveis de Catalunya, any 1982, es regirà per les normes reguladores dels Plans provincials d'Obres i Serveis en tot allò que sigui aplicable a la Generalitat, especialment pels Reials Decrets 1673/1981, de 3 de juliol, i 2689/1981, de 13 de novembre, i per aquestes Bases. Pel que fa a la contractació i l'execució de les obres, serà d'aplicació el Reial Decret 3046/1977, de 6 d'octubre, la Llei 40/1981, de 28 d'octubre, i l'Ordre de 12 de novembre de 1981 de Presidencia del Gobierno.

    2ª Execució del Pla L'execució del Pla, que correspon a la Generalitat de Catalunya, podrà ser delegada, a través del Departament de Governació, en les Diputacions catalanes i en la Corporació Metropolitana de Barcelona. També podrà ser-ho en aquells Ajuntaments que, havent-ho sol·licitat i havent justificat degudament llur capacitat de gestió i mitjans tècnics adients, hagin estat autoritzats per la Direcció General d'Administració Local, pel que fa a la contractació i execució de les obres que tenen incloses en el Pla.

    En tot cas, la contractació i l'execució de les obres es realitzarà sempre sota la superior...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR