ORDRE ECF/498/2007, de 21 de desembre, per la qual es regula el règim d'adscripció del personal a l'Agència Tributària de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/498/2007, de 21 de desembre, per la qual es regula el rËgim d'adscripciÛ del personal a l'AgËncia Tribut‡ria de Catalunya.

Aquesta Ordre tÈ per objecte donar compliment a la disposiciÛ addicional primera de la Llei 7/2007, del 17 de juliol, de creaciÛ de l'AgËncia Tribut‡ria de Catalunya, i regular el rËgim d'adscripciÛ del personal que en el moment de l'entrada en vigor d'aquesta norma presta serveis en els diferents ‡mbits de naturalesa tribut‡ria del Departament d'Economia i Finances.

En conseq¸Ëncia, segons el que disposa l'article 61 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, una vegada complert el tr‡mit de consulta davant la Mesa Sectorial de NegociaciÛ del personal d'administraciÛ i tËcnic, i vist el dictamen de la ComissiÛ JurÌdica Assessora,

Ordeno:

Article 1

Tots els llocs de treball de car‡cter base i singular dels serveis territorials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona del Departament d'Economia Finances de l'‡mbit de gestiÛ, liquidaciÛ, inspecciÛ, valoraciÛ i recaptaciÛ d'impostos i els de tasques de suport a aquestes activitats es transfereixen a l'AgËncia Tribut‡ria de Catalunya, amb les modificacions necess‡ries per adaptar-los a l'estructura territorial de l'AgËncia i en tant no sigui completament desenvolupada l'estructura de l'AgËncia Tribut‡ria de Catalunya mitjanÁant l'aprovaciÛ de la seva relaciÛ de llocs de treball integral.

El personal que es troba adscrit als llocs de treball transferits, els seguir‡ ocupant amb la mateixa forma d'ocupaciÛ que tingui en el moment de l'entrada en vigor d'aquesta Ordre.

No obstant aixÚ, si com a conseq¸Ëncia de l'adaptaciÛ de la relaciÛ de llocs de treball a l'estructura de l'AgËncia, se suprimissin llocs de treball ocupats per personal funcionari, el personal afectat s'adscriur‡ a l'AgËncia Tribut‡ria de Catalunya, on li ser‡ assignat un nou lloc de treball a la mateixa localitat i els ser‡ d'aplicaciÛ l'article 92 i concordants del Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

Article 2

El personal de la DirecciÛ General de Tributs, de la SubdirecciÛ General de Tresoreria, de la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances i dels seus serveis territorials que ocupi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR