ORDRE MAB/424/2002, de 5 de desembre, de creació de diversos negociats a la Direcció de Serveis del Departament de Medi Ambient.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE MAB/424/2002, de 5 de desembre, de creació de diversos negociats a la Direcció de Serveis del Departament de Medi Ambient.

Mitjançant els decrets 112/1991, de 7 de maig i 224/2000, de 26 de juny, es va estructurar i reestructurar, respectivament, la Secretaria General del Departament de Medi Ambient.

Amb la finalitat de cloure el procés d'estructuració d'aquest òrgan, és convenient procedir a la creació de l'estructura a nivell de negociat;

En conseqüència i de conformitat amb el que estableix les disposicions finals 1 i 2 de l'esmentat Decret i el que disposa l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es crea el Negociat de Serveis de Telefonia, que depèn de la Secció d'Organització Administrativa del Servei de Règim Interior, al qual corresponen les funcions següents:

Telefonia fixa:

Programar els serveis de telefonia que s'han d'instal-lar en els centres de treball dependents del Departament de Medi Ambient atenent les necessitats del personal i dels serveis.

Elaborar les propostes de contractació del sistema de telefonia i fer el seguiment del procediment fins a la consecució de la instal-lació.

Elaborar les propostes de contractació per al manteniment de les diferents centrals telefòniques actualment en servei i les que es vagin instal-lant.

Fer el seguiment de les instal-lacions que es troben en servei, així com dur a terme el control i la solució de les avaries que es produeixin.

Elaborar les propostes de contractació de les línies necessàries per al correcte funcionament de les centrals telefòniques.

Gestionar de forma directa el servei de telefonia dels Serveis Centrals del Departament de Medi Ambient mitjançant la utilització dels programes informàtics establerts per dur a terme l'assignació de números de marcació directa i de noves extensions, i altres serveis que puguin sorgir en el desenvolupament del servei.

Elaborar els pressupostos de conformitat amb les despeses que suposa la contractació dels serveis relacionats i la seva execució.

Telefonia mòbil:

Gestionar els serveis de telefonia mòbil que sol-licitin les diferents unitats dependents del Departament de Medi Ambient, de conformitat amb els criteris establerts.

Fer les propostes de contractació de les línies necessàries i el seu manteniment de conformitat amb els requeriments dels usuaris.

Fer la proposta d'adquisició dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR