DECRET 298/2003, de 20 de desembre, pel qual es nomenen els consellers dels departaments de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET

298/2003, de 20 de desembre, pel qual es nomenen els consellers dels departaments de la Generalitat de Catalunya.

L'article 9.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en la redacció que dóna a aquest precepte la Llei 1/2000, de 30 de març, faculta la Presidència de la Generalitat per tal de crear, determinar el nombre, denominar i establir per decret l'àmbit de competència respectiva dels departaments en què s'estructura l'Administració de la Generalitat.

Els articles 62.b) i 67 de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, determinen que els consellers són nomenats i separats pel President de la Generalitat.

Mitjançant dos decrets de la Presidència de la Generalitat de Catalunya d'aquesta mateixa data s'ha procedit a la creació, a fixar la denominació i la determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, s'ha disposat que el titular del Departament del Conseller en Cap tindrà la denominació de conseller en cap de la Generalitat de Catalunya i se li han delegat temporalment diverses funcions que corresponen a la Presidència de la Generalitat, per la qual cosa és procedent nomenar els consellers de la resta de departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

De conformitat amb les habilitacions legals esmentades,

Decreto:

Article 1

Nomenar el senyor Joan Saura i Laporta conseller de Relacions Institucionals i Participació.

Article 2

Nomenar el senyor Joaquim Nadal i Farreras conseller de Política Territorial i Obres Públiques i Portaveu del Govern de la Generalitat.

Article 3

Nomenar el senyor Josep Maria Vallès i Casadevall conseller de Justícia.

Article 4

Nomenar la senyora Montserrat Tura i Camafreita consellera d'Interior.

Article 5

Nomenar el senyor Antoni Castells i Oliveres conseller d'Economia i Finances.

Article 6

Nomenar el senyor Joan Carretero i Grau conseller de Governació i Administració Pública.

Article 7

Nomenar el senyor Josep Bargalló i Valls conseller d'Ensenyament.

Article 8

Nomenar la senyora Caterina Mieras i Barceló consellera de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR