DECRET 297/1980, de 4 de desembre, de creació dels Serveis Territorials del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

L'exercici de les funcions ja transferides al Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ, i l'increment que hom preveu d'aquelles funcions per raÛ dels traspassos de bÈns i serveis que seran duts a terme, fan necessari procedir a una estructuraciÛ org‡nica creant el serveis territorials que calgui.

Per aixÚ, vist l'article onzË del Decret 115/80, de 23 de juny, d'estructuraciÛ org‡nica del Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ;

AtËs allÚ que disposa el Reglament de RËgim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de marÁ de 1978, i el Decret sobre organitzaciÛ i competËncies dels Úrgans dels Departaments, de 18 de setembre del mateix any;

A proposta del Conseller de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es creen els Serveis Territorials del

Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ per tal de desenvolupar, dintre dels seus ‡mbits territorials, els programes o normes establerts pels Úrgans centrals del Departament.

Article segon 1

Els Serveis Territorials del Departament.

de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ tindran la seva seu a les poblacions que actualment sÛn capital de provÌncia i en aquelles altres que en el futur siguin cap de demarcaciÛ territorial supracomarcal. 2. Els Serveis Territorials dependran org‡nicament de la Secretaria General TËcnica, i els seus titulars tindran la categoria administrativa de Cap de Servei.

Article tercer 1

Els Caps dels Serveis Territorials, en.

el seu ‡mbit respectiu, exerciran les comeses i desenvoluparan les activitats que el Secretari General TËcnic els haur‡ atribuÔt, en aplicaciÛ de la polÌtica del Departament. 2. Correspon als caps dels Serveis Territorials:

  1. Representar el Departament davant tots els organismes del seu ‡mbit territorial.

  2. Dirigir, impulsar, coordinar i supervisar el funcionament dels Serveis Territorials.

  3. Acordar les iniciacions de procediment que, d'ofici, corresponguin als Serveis.

  4. Resoldre tots els procediments...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR