ORDRE IUE/11/2008, de 8 de gener, per la qual es convoquen beques de col·laboració (període 2008-2009) per desenvolupar estudis relacionats amb els diferents àmbits d'actuació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i per dur a terme tasques d'assistència i suport a les activitats departamentals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/11/2008, de 8 de gener, per la qual es convoquen beques de col·laboració (període 2008-2009) per desenvolupar estudis relacionats amb els diferents àmbits d'actuació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i per dur a terme tasques d'assistència i suport a les activitats departamentals.

El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa és conscient de la necessitat d'afavorir la formació pràctica de les persones que estudien a les universitats, que acaben d'obtenir la diplomatura, llicenciatura o que cursen màsters oficials o programes de doctorat. És per aquest motiu, i amb l'objectiu de facilitar-los la incorporació al mercat de treball com a professionals qualificats, que enguany s'ha creat un programa pel qual s'atorguen beques de col·laboració per desenvolupar estudis relacionats amb els àmbits d'actuació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

És en aquest sentit que el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa vol oferir a aquest col·lectiu l'experiència pràctica en el si de l'Administració com a complement a la formació acadèmica i com a experiència enriquidora per a un futur exercici professional. Així, s'atorguen 21 beques de col·laboració destinades a persones que estan cursant estudis de les titulacions d'economia, administració i direcció d'empreses, ciències actuarials i financeres, ciències empresarials, investigació i tècniques de mercat, dret, sociologia, ciències polítiques i de l'Administració, estadística, prevenció de riscos laborals, biblioteconomia i documentació, periodisme i publicitat i relacions públiques o que n'acaben d'obtenir la diplomatura, llicenciatura, o que un cop obtingudes estan cursant o han cursat un màster o un programa de doctorat.

Per tot això, i d'acord amb el que preveu el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i vist l'Acord de Govern de data 18 de desembre de 2007, pel qual s'autoritza la despesa pluriennal fins a l'any 2009, amb un import màxim de 595.200 euros, per al pagament d'aquestes beques,

Ordeno:

Article 1

Obrir una convocatòria pública per adjudicar 21 beques de col·laboració per desenvolupar estudis relacionats amb els diferents àmbits d'actuació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i per dur a terme tasques d'assistència i suport a les activitats departamentals.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La despesa derivada del lliurament de les beques, per un import màxim de 595.200 euros per al període 2008-2009, es distribueix en les anualitats següents: un import màxim de 272.000 euros per a l'any 2008 amb càrrec a la partida IU01D/480000100/1210 del pressupost 2008 i un màxim de 323.200 euros amb càrrec a la partida corresponent del pressupost de l'any 2009. La concessió de les beques quedarà sotmesa a la condició suspensiva d'existència de crèdit adequat i suficient per finançar les obligacions derivades de les beques en l'exercici pressupostari corresponent.

El crèdit per atendre les obligacions econòmiques objecte d'aquesta convocatòria resulta de l'Acord de Govern de 18 de desembre de 2007.

Disposició final

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament un recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per defensar els seus interessos.

Barcelona, 8 de gener de 2008

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Annex

Bases

  1. Règim jurídic

    El règim jurídic aplicable a aquestes beques és el que preveu el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

  2. Objecte

    L'objecte d'aquesta convocatòria és concedir 21 beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents camps d'actuació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, tant en l'àmbit econòmic .qüestions relacionades amb la macroeconomia, l'empresa, la competitivitat., com en l'àmbit del comerç, el turisme, les universitats i la recerca, i per dur a terme tasques d'assistència i suport al conjunt d'activitats departamentals.

  3. Finalitat

    Les beques de col·laboració tenen com a finalitat millorar la formació teoricopràctica i la preparació professional de les persones seleccionades, mitjançant el desenvolupament d'estudis relacionats amb els diferents àmbits d'actuació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i la realització de tasques d'assistència i suport a les activitats que s'hi duen a terme, sota la tutoria de la persona del Departament que es designi a aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR