DECRET 25/1988, de 29 de gener, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Salt, dels béns afectats pel Projecte desglossat i reformat del col·lector de sanejament de la zona dels carrers del Rec, Sant Dionís i Sant Antoni a Salt.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Salt ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte desglossat i reformat del col·lector de sanejament de la zona dels carrers del Rec, Sant Dionís i Sant Antoni a Salt, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment pel Ple de la Corporació en sessió del dia 12 de febrer de 1986 i s'hi va acordar la reglamentària exposició al públic.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari, durant el qual no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa l'Ajuntament, en sessió plenària del dia 29 d'abril de 1986, va acordar aprovar-lo definitivament i trametre'l a la Comissió Provincial d'Urbanisme, que va acordar informar-lo favorablement.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que la Junta de Sanejament del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya va acordar atorgar els fons destinats al finançament de les obres d'execució del projecte esmentat, i declarar les expropiacions referides a l'actuació esmentada a favor de l'Ajuntament de Girona, que és l'Administració actuant en virtut del Decret 72/1983, de 3 de març, i subsegüent Ordre de 3 de maig del mateix any, per la qual es regula la segregació dels municipis de Salt i Sarrià de Ter del terme municipal de Girona, per constituir-se en municipis independents, Ordre que preveu que els esmentats serveis de sanejament seran gestionats per l'Ajuntament de Girona mentre no es constitueixi una Mancomunitat per part de les corporacions locals afectades.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, que va ser aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament de Salt, en sessió del dia 11 de març de 1987, i exposada a informació pública pel termini de 15 dies, durant el qual es va presentar una al·legació.

El Ple de la Corporació, en sessió de 23 de juliol de 1987, va acordar estimar en part l'al·legació presentada i, en conseqüència, aprovar definitivament la relació de propietaris i la descripció dels béns i drets afectats i va acordar l'inici de l'expedient expropiatori dels terrenys necessaris per a l'execució de les obres de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR