DECRET 210/1985, de 15 de juliol, de creació del Servei de Despeses de Personal, dins la Direcció General de Pressupostos i Tresor.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Mitjançant Decret 78/1981, de 2 d'abril, s'estructurà la Direcció General de Pressupostos i Tresor a partir de l'atribució de funcions dins el Departament d'Economia i Finances efectuada pel Decret 77/1981, de 2 d'abril.

Amb posterioritat i pel Decret 209/1983, de l'1 de juny, es va crear i estructurar la Subdirecció General de Tresor, dependent també de l'esmentada Direcció General;

Les darreres disposicions legals produïdes dins l'àmbit de la funció pública aconsellen ara crear una unitat orgànica que assumeixi les comeses relatives a tot el que fa referència als crèdits de tot el personal al servei de la Generalitat i a la seva incidència pressupostària, completant d'aquesta manera l'estructura orgànica de la Direcció General de Pressupostos i Tresor;

Per tant, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea, dins la Direcció General de

Pressupostos i Tresor del Departament d'Economia i Finances, el Servei de Despeses de Personal, amb les funcions i l'estructura que determina l'article segon.

Article segon 1

El Servei de Despeses de Personal.

exercirà les funcions següents:

  1. L'anàlisi, previsió i control dels crèdits de personal, tant dels funcionaris com del personal laboral i d'altre al servei de la Generalitat, i la classificació i l'estructura d'aquests crèdits des del punt de vista de la seva incidència pressupostària.

  2. L'anàlisi i l'informe de les decisions que modifiquin les dotacions pressupostàries, pel que fa a l'ajust pressupostari i a l'existència de crèdits i recursos suficients.

  3. L'anàlisi i l'informe respecte a les modificacions o noves retribucions unitàries que es proposen.

  4. L'aportació d'informació en matèria de retribucions al sistema de base de dades de la Funció Pública de la Generalitat amb relació a personal funcionari, contractat, interí i laboral de la Generalitat i els seus organismes autònoms, que permeti establir un xifrat pressupostari i asseguri el seu control necessari i la coherència de conjunt.

  5. Col·laborar amb els òrgans competents en matèria de Funció Pública en l'anàlisi i l'informe dels projectes de Conveni de personal laboral, des del punt de vista de la seva adaptació a les directrius pressupostàries. 2. Per al compliment de les seves funcions, el Servei de Despeses de Personal es divideix en les seccions següents:

    - Secció de Retribucions de Funcionaris.

    - Secció de Retribucions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR