ORDRE de 27 de gener de 1995, de desplegament i execució del Decret 313/1993, de 24 de novembre, sobre organització i competències per a la contractació dels subministraments dins l'Administració de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

El Decret 313/1993, de 24 de novembre, estableix les competËncies dels Úrgans de l'AdministraciÛ de la Generalitat sobre la contractaciÛ dels subministraments de productes o bÈns i Ès d'aplicaciÛ als departaments en quË l'AdministraciÛ s'organitza.

Aquesta Ordre tÈ per objecte la regulaciÛ dels expedients a tramitar pels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat per als subministraments de bÈns homologats per la ComissiÛ Central de Subministraments.

De conformitat amb el que indica la disposiciÛ final 2 del Decret 313/1993, de 24 de novembre,

Ordeno:

Article 1

Els expedients que realitzin els departaments de la Generalitat per al subministrament de bÈns tipus homologats per la ComissiÛ Central de Subministraments de la Generalitat contindran els seg¸ents tr‡mits: JustificaciÛ de la necessitat del subministrament. Acord d'autoritzaciÛ de la comissiÛ de subministraments del departament que correspongui de l'inici de l'expedient de subministrament, tal com preveu l'article 11.3.a) del Decret 313/1993, de 24 de novembre. Certificat d'existËncia de crËdit. FiscalitzaciÛ prËvia de la IntervenciÛ Delegada. ResoluciÛ d'aprovaciÛ del subministrament i de la despesa dictada per l'Úrgan de contractaciÛ competent. NotificaciÛ de la resoluciÛ d'adquisiciÛ de subministraments al subministrador homologat. Factura conformada. Certificat de recepciÛ del material, d'acord amb les prescripcions del cat‡leg. En els supÚsits de subministraments per imports de fins a 1.000.000 de pessetes l'expedient s'ha de tramitar amb els documents...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR