ORDRE PRE/468/2005, de 28 de novembre, de desplegament de l'estructura orgànica del Consell Català de l'Esport.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/468/2005, de 28 de novembre, de desplegament de l'estructura orgànica del Consell Català de l'Esport.

Atès que mitjançant el Decret 215/2005, d'11 d'octubre, de reestructuració de la Secretaria General de l'Esport i del Consell Català de l'Esport, s'ha establert una nova estructura orgànica i de funcionament del Consell Català de l'Esport;

Vista la necessitat de completar la nova estructura orgànica i funcional del Consell Català de l'Esport tot definint l'organització a nivell de negociat;

En ús de les atribucions que em confereix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic
  1. Depèn del Servei de Recursos Humans i Règim Interior de la Subdirecció General de Gestió i Recursos Humans el Negociat de Registre General al qual li corresponen les funcions següents:

    1. Registrar, controlar i gestionar la correspondència d'entrada i sortida, i coordinar la distribució dels documents rebuts entre els òrgans encarregats de la seva tramitació, després d'haver-ne comprovat el contingut.

    2. Encarregar-se de les tasques relacionades amb el correu, la missatgeria i la paqueteria.

  2. Depenen de la Secció de Coordinació Administrativa del Servei d'Administració Econòmica i Contractació els negociats següents:

    1. El Negociat de Comptabilitat i Pressupostos.

    2. El Negociat de Control Pressupostari.

  3. Corresponen al Negociat de Comptabilitat i Pressupostos les funcions següents:

    1. Gestionar la proposta de l'avantprojecte de pressupostos i fer el seguiment de totes les modificacions posteriors fins que es produeixi l'aprovació del projecte definitiu.

    2. Gestionar la comptabilitat manual i mecanitzada d'acord amb la normativa vigent per aconseguir l'òptim control econòmic de les despeses i ingressos del pressupost.

    3. Redactar les memòries corresponents al projecte de pressupost i controlar les modificacions pressupostàries.

    4. Tramitar tota la documentació referent a l'habilitació.

  4. Corresponen al Negociat de Control Pressupostari les funcions següents:

    1. Controlar i executar els crèdits i reserves del pressupost de despesa assignats als diferents centres.

    2. Encarregar-se del cobrament i rendiment del compte d'ingressos pressupostats procedents de les taxes i preus públics dels diferents centres del Consell Català de l'Esport.

    3. Controlar la facturació de creditors.

    Disposicions addicionals

    .1 Se suprimeixen...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR