ORDRE TIC/293/2003, de 26 de juny, de modificació de l'Ordre TRE/220/2002, de 23 de maig, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades als projectes d'escoles taller, cases d'oficis, tallers d'ocupació i unitats de promoció i desenvolupament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE TIC/293/2003, de 26 de juny, de modificació de l'Ordre TRE/220/2002, de 23 de maig, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades als projectes d'escoles taller, cases d'oficis, tallers d'ocupació i unitats de promoció i desenvolupament.

Amb data 1 de juliol de 2002 es va publicar al DOGC núm. 3667 l'Ordre TRE/220/2002, de 23 de maig, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades als projectes d'escoles taller, cases d'oficis, tallers d'ocupació i unitats de promoció i desenvolupament.

Amb posterioritat a la seva publicació s'ha posat de manifest la necessitat de millorar la gestió del programa, concretament establint unes condicions per a l'autorització de bestretes per a la concessió de subvencions i una millora de la regulació específica dels articles 17, 19, 20, 21, 22, 36 i 41, així com la incorporació de determinats aspectes normatius en matèria de política lingüística i del règim de subvencions.

Atès que s'han consultat prèviament els interlocutors econòmics i socials mitjançant el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, vistos els informes previs de l'Assessoria Jurídica d'Afers Laborals i d'Ocupació i d'Intervenció Delegada, a proposta del Servei d'Ocupació de Catalunya i en ús de les facultats que em són conferides d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte modificar els articles 4, 17, 19, 20, 21, 22, 36, 41 i la disposició addicional segona de l'Ordre TRE/220/2002, de 23 de maig, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades als projectes d'escoles taller, cases d'oficis, tallers d'ocupació i unitats de promoció i desenvolupament.

Article 2

Modificació de l'apartat 1 de l'article 4

S'afegeix una lletra e) a l'apartat 1 de l'article 4, amb la redacció següent:

e) En el cas de les entitats a què fa referència l'article 3.d) d'aquesta Ordre, hauran de complir els requisits establerts als articles 32.1, 32.2 i 36.4 de la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, i a aquest efecte han de presentar una declaració conforme compleixen aquest requisit.

Article 3

Modificació de l'apartat 4 de l'article 17

Es modifica l'apartat 4 de l'article 17, que queda redactat de la manera següent:

"17.4 El grup de treball mixt determinarà els perfils dels llocs a cobrir, els criteris de baremació i el procediment a seguir per a la selecció d'acord amb el que estableix el punt anterior, tot procurant la major adaptabilitat dels seleccionats a les especialitats i a les particulars circumstàncies de dificultat que comportin.

A la selecció dels alumnes treballadors serà obligatòria una acció prèvia d'orientació laboral als candidats. Aquests processos d'orientació professional es podran portar a terme tant des de les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya com des d'entitats col·laboradores del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme en matèria d'orientació, així com també des de la mateixa entitat promotora, tal com es desenvolupi a la corresponent circular emesa pel Servei d'Ocupació de Catalunya. La realització d'aquesta acció d'orientació es farà constar a l'historial del demandant d'ocupació en el Servei d'Ocupació de Catalunya, i no serà necessària en el cas que el candidat hagi realitzat una acció d'informació i/o orientació, com el programa d'itineraris personals d'inserció en els últims sis mesos. Els representants del Departament al grup de treball mixt determinaran l'Oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya encarregada de la centralització de la derivació de candidats i de la gestió de la selecció.

Article 4

Modificació de l'apartat 2 de l'article 19

Es modifica l'apartat 2 de l'article 19, que queda redactat de la manera següent:

"19.2 Per al primer període de pagament corresponent a la primera fase del projecte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR