RESOLUCIÓ CLT/990/2006, de 29 de març, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades al funcionament i les activitats dels museus durant l'any 2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ CLT/990/2006, de 29 de març, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades al funcionament i les activitats dels museus durant l'any 2006.

Atès l'article 32 de la Llei 17/1990, de 2 de novembre, de museus;

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Resolc:

.1 Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions destinades al funcionament i les activitats dels museus durant l'any 2006.

.2 Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regiran per les bases que consten en annex a la present Resolució i per la normativa general de subvencions.

.3 L'import màxim de les subvencions que preveu aquesta Resolució serà de 242.283,15 euros, que s'imputa a les partides següents del pressupost de la Generalitat per a l'any 2006: un import màxim de 186.300,00 euros amb càrrec a la partida CU05/D/460000113/4431, un màxim de 26.983,15 euros amb càrrec a la partida CU05/D/482000113/4431 i un màxim de 29.000,00 euros amb càrrec a la partida CU05/D/481000113/4431.

Aquests imports màxims podran ser ampliats d'acord amb les sol·licituds rebudes i amb les disponibilitats pressupostàries.

En el cas que es produïssin romanents en les dotacions d'algunes de les partides pressupostàries d'aquesta convocatòria, l'import corresponent es podrà aplicar a la dotació de les altres partides pressupostàries de la convocatòria en funció de les sol·licituds admeses.

.4 Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos des de la publicació al DOGC i, potestativament, recurs de reposició davant la consellera de Cultura en el termini d'un mes.

En el cas dels ens locals, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos des de la publicació al DOGC i, potestativament, requeriment previ davant la consellera de Cultura en el mateix termini.

Barcelona, 29 de març de 2006

Caterina Mieras i Barceló

Consellera de Cultura

Annex

Bases

.1 Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió de subvencions per al funcionament i les activitats dels museus durant l'any 2006. En aquesta convocatòria es tindran en compte de manera prioritària les sol·licituds destinades a activitats necessàries per a esmenar les deficiències tècniques que constin en el darrer informe de la inspecció del Departament de Cultura per donar compliment a les mesures exigides per la normativa museística, sempre que no es tracti d'activitats que suposin l'adquisició d'equipaments o l'execució d'obres. En els museus on no consten deficiències en l'informe de la darrera inspecció, es tindran en compte les sol·licituds destinades al funcionament i les activitats ordinàries donant prioritat a les següents:

  1. Destinades a l'adequació de les dades documentals dels fons dels museus que no estiguin documentats amb DAC (Documentació Assistida de les Col·leccions) perquè puguin ser traspassades al programari MuseumPlus.

  2. Destinades a la redacció de guies per als visitants del museus, de les seves extensions, o d'una o vàries de les seves col·leccions. Aquestes guies han de poder ser editades en format de llibre il·lustrat.

    .2 Condicions

    2.1 És requisit per optar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR