ORDRE TIC/242/2003, de 20 de maig, de modificació de l'Ordre TRE/32/2002, de 28 de gener, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades a la contractació de treballadors desocupats per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE TIC/242/2003, de 20 de maig, de modificació de l'Ordre TRE/32/2002, de 28 de gener, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades a la contractació de treballadors desocupats per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

Amb data de 15 de febrer de 2002 es va publicar al DOGC núm. 3576 l'Ordre TRE/32/2002, de 28 de gener, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades a la contractació de treballadors desocupats per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

Amb posterioritat a la seva publicació s'ha posat de manifest la necessitat de millorar la gestió del programa i, concretament, l'eficàcia en la regulació específica per a les persones en atur contractades a través dels contractes d'inserció, modificant els articles 9, 15, 16, 28 i 32 de l'Ordre TRE/32/2002, de 28 de gener, en el sentit d'incloure en els criteris de selecció dels projectes les accions complementàries de millora de l'ocupabilitat en el contracte d'inserció, establir uns criteris per a l'autorització de bestretes a la concessió de les subvencions, i facilitar la presentació de la justificació de les despeses dels projectes que siguin aprovats per a la contractació de treballadors desocupats per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

Atès que s'han consultat prèviament els interlocutors econòmics i socials mitjançant el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, vistos els informes previs de l'Assessoria Jurídica d'Afers Laborals i d'Ocupació i d'Intervenció Delegada, a proposta del Servei d'Ocupació de Catalunya i en ús de les facultats que em són conferides d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte modificar els articles 9, 15, 16, 28 i 32 de l'Ordre TRE/32/2002, de 28 de gener, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades a la contractació de treballadors desocupats per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

Article 2

Modificació de la lletra d) de l'apartat 1 de l'article 9

Es modifica la lletra d) de l'apartat 1 de l'article 9 de la manera següent:

"d) Incloguin altres accions adreçades a l'ocupació dels treballadors durant el pla d'ocupació, com per exemple noves tecnologies de la informació i la comunicació, mitjançant la impartició de mòduls d'alfabetització informàtica, mòduls específics de seguretat i salut laboral directament relacionats amb el treballs, que es desenvoluparan al llarg del contracte de treball, coneixements bàsics d'entendre i parlar la llengua catalana assimilats a un nivell A de coneixement del català, mòduls específics de sensibilització i conscienciació mediambiental, formació específica de l'ofici, tècniques de recerca de feina, accions d'orientació i informació, mesures d'autoocupació i, en general, totes les accions que estiguin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR