ORDRE de 16 de gener de 1990, per la qual es destinen a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics Llotja II, de Barcelona, a diversos funcionaris docents.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Pel Decret 282/1989, de 10 de novembre, es va crear una Escola d'Arts Aplicades i Oficis ArtÌstics a Barcelona per desdoblament de l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis ArtÌstics Llotja, de Barcelona.

L'Ordre de 27 de desembre de 1989 disposa que l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis ArtÌstics de nova creaciÛ comenÁar‡ les seves activitats a l'inici del curs 1989-90 i impartir‡ els ensenyaments, entre altres, de l'especialitat de disseny industrial per trasllat de la mateixa especialitat de l'EAAOA Llotja.

En conseq¸Ëncia, cal prendre les mesures escaients quant a professorat per tal de procedir a la redistribuciÛ dels funcionaris docents amb destinaciÛ a l'EAAOA Llotja per tal d'atendre millor les necessitats del servei i adequar els efectius de personal a les plantilles d'ambdÛs centres.

Amb aquesta finalitat,

Ordeno:

Article 1

Es destinen, amb efectes de l'inici del curs 1989-90, a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis ArtÌstics Llotja II, de Barcelona, als funcionaris docents que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

L'adscripciÛ d'aquests funcionaris a l'EAAOA Llotja II no suposa pËrdua d'antiguitat en la seva destinaciÛ ni modificaciÛ de la seva situaciÛ administrativa ni dels drets corresponents.

DisposiciÛ final Contra aquesta Ordre, els interessats poden interposar recurs de reposiciÛ en el termini d'un mes des de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 16 de gener de 1990

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

- 1 EspecialitzaciÛ de disseny industrial

Cos de mestres de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR