ORDRE PRE/62/2007, de 21 de març, per la qual es determina la composició de la Mesa de Contractació del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/62/2007, de 21 de marÁ, per la qual es determina la composiciÛ de la Mesa de ContractaciÛ del Departament de la PresidËncia.

AtËs el que disposen l'article 81 del Text refÛs de la Llei de contractes de les administracions p˙bliques, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2000, de 16 de juny, i l'article 79 del Reglament general de la Llei de contractes de les administracions p˙bliques, aprovat pel Reial decret 1098/2001, de 12 d'octubre;

De conformitat amb l'article 12.d) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article ˙nic

.1††La Mesa de ContractaciÛ del Departament de la PresidËncia assisteix l'Úrgan de contractaciÛ d'aquest Departament, en els termes que preveu la normativa sobre contractes de les administracions p˙bliques.

.2††En el cas dels contractes als quals fa referËncia el Decret 96/2001, de 20 de marÁ, sobre organitzaciÛ i competËncies per a la contractaciÛ dels subministraments i dels seus serveis complementaris, relacionats o derivats dins l'AdministraciÛ de la Generalitat, actua com a Mesa de ContractaciÛ la ComissiÛ de Subministraments del Departament.

En el cas de la resta de contractes, la Mesa de ContractaciÛ del Departament de la PresidËncia est‡ integrada pels membres seg¸ents:

President/a: director/a de Serveis.

Vicepresident/a: subdirector/a de RËgim EconÚmic i ContractaciÛ, el/la qual assumir‡ la presidËncia en cas d'absËncia de l'anterior.

Vocals:

Subdirector/a d'Obres i Serveis.

Cap del Servei d'Ajuts i ContractaciÛ.

Una persona adscrita a la unitat administrativa que proposa el contracte designada pel/la president/a.

Una persona llicenciada en dret adscrita a l'Assessoria JurÌdica del Departament.

Un/a representant de la IntervenciÛ Delegada.

Secretari/‡ria:

Responsable de tramitaciÛ de contractes i convenis de la DirecciÛ de Serveis.

.3††En cas d'absËncia, vacant o malaltia regiran les normes de substituciÛ dels Úrgans col∑legiats que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR