ORDRE de 18 de març de 1983, sobre determinació de la composició i funcions de la Comissió Mixta per a l'ordenació dels transports públics de viatgers per carretera en l'àrea de Tarragona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

Per Ordre del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, de 14 de novembre de 1980, es va constituir una Comissió Mixta integrada per representants de l'Administració de la Generalitat i de l'Ajuntament de Tarragona, encarregada de realitzar les propostes de mesures de coordinació dels transports en l'àmbit de la conurbació de Tarragona.

Les experiències obtingudes a partir de les tasques realitzades per la comissió d'ençà de la seva constitució aconsellen la delimitació concreta de les funcions que li pertoquen, així com de l'estructura i funcionament dels seus òrgans per a un adequat compliment tant dels objectius actuals com d'aquells que puguin fixar-se d'ara endavant.

Per tot això,

Ordeno:

Article primer

- La composició de la Comissió Mixta de

Transports creada per Ordre del Departament de Política Teritorial i Obres Públiques, de data 4 de novembre de 1980, serà la que segueix:

- President, l'Il·lm. senyor Alcalde de l'Ajuntament de Tarragona.

- Vice-president, el Director General de Transports.

- Quatre vocals, designats a parts iguals pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l'Ajuntament de Tarragona. El càrrec de Secretari de la Comissió recaurà en un dels vocals, per designació acordada pels membres de la Comissió.

Article segon

- Sens perjudici de les funcions

administratives que en ús de llurs respectives competències en matèria de transports, exerceixen la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona, correspondrà a la Comissió Mixta creada per Ordre del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de data 14 de novembre de 1980:

  1. L'elaboració amb caràcter anual d'un Pla de Transport públic de viatgers de carretera per a l'àmbit de l'àrea de Tarragona, que serà sotmès a la consideració i l'aprovació si s'escau dels organismes competents.

  2. Emetre informe respecte a l'elaboració i modificació dels plans que sobre circulació, transport col·lectiu de viatgers i millora de les infrastructures viàries duguin a terme la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona en tot el que afecti el seu àmbit d'actuació.

  3. Proposar l'adopció de les mesures que cregui convenient als efectes de la coordinació de serveis i harmonització tarifària del transport de viatgers per carretera, en l'àmbit de l'àrea de Tarragona, i sotmetre'ls a la consideració dels òrgans als quals correspongui llur aprovació i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR