DECRET 152/2004, de 27 de gener, de modificació del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET

152/2004, de 27 de gener, de modificaciÛ del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creaciÛ, denominaciÛ i determinaciÛ de l'‡mbit de competËncies dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

De conformitat amb el que estableix l'article 9 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

Es deroga l'apartat 1.1 de l'article 1 i l'apartat 3.2 de l'article 3 del Decret 296/2003, de 20 de desembre, pel qual s'estableix la creaciÛ i l'‡mbit de competËncia del Departament del Conseller en Cap.

Article 2

Atribuir al Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques les funcions ens els ‡mbits seg¸ents:

La presidËncia del Consell TËcnic.

La polÌtica de cooperaciÛ al desenvolupament.

Article 3

Atribuir al Departament d'Ensenyament les funcions en els ‡mbits seg¸ents:

La polÌtica ling¸Ìstica de la Generalitat.

L'esport.

La polÌtica envers joventut.

Article 4

Atribuir al Departament de Benestar i FamÌlia les funcions en l'‡mbit seg¸ent:

La polÌtica envers immigraciÛ.

Article 5

5.1††Atribuir al Departament de la PresidËncia la resta de funcions que s'indiquen a l'article 3.2 del Decret 296/2003, de 20 de desembre, que no hagin estat atribuÔdes expressament a un altre departament.

5.2††Les facultats de l'article 13 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a les funcions a quË es refereix l'apartat anterior, seran exercides per una secretaria general adjunta amb aquesta finalitat que haur‡ de preveure's en el corresponent decret d'estructura del Departament de la PresidËncia.

DisposiciÛ derogatÚria

Queda expressament derogada qualsevol disposiciÛ de rang igual o inferior que contradigui aquest Decret o que s'hi oposi.

DisposiciÛ final

Aquest Decret entrar‡ en vigor el mateix dia de la publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 27 de gener de 2004

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR