DECRET 139/1993, de 7 de maig, d'aprovació de les determinacions del programa específic d'ajut econòmic en matèria de protecció civil a integrar en el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya, any 1993.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

El Decret 168/1991, de 30 de juliol, de convocatòria per a la formulació del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya del quadrienni 1992-1995, estableix en el seu article 8 que la Comissió de cooperació local de Catalunya, vista la demanda presentada, podrà formular nous programes específics de l'Administració de la Generalitat no determinats en l'esmentat Decret de convocatòria.

En el marc de la cooperació econòmica de l'Administració de la Generalitat amb els ens locals, i per tal de potenciar i ajudar a desenvolupar la temàtica de protecció civil, la Gerència de Protecció Civil ha definit les determinacions relatives a l'objecte, la durada del programa, la dotació econòmica i les bases de selecció de les sol·licituds i de finançament de les actuacions del programa específic per a l'anualitat de 1993.

La Comissió de cooperació local de Catalunya, en la seva sessió d'11 de març de 1993, va emetre informe favorable sobre les determinacions que defineixen aquest programa.

Per això, a proposta de la consellera de Governació i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article únic

Aprovar les determinacions que defineixen el programa específic de l'Administració de la Generalitat, denominat d'ajut econòmic en matèria de protecció civil, i que són les següents:

  1. L'objecte del programa és la cooperació amb l'administració municipal i comarcal, mitjançant la concessió d'ajuts econòmics, per tal de subvencionar el finançament d'actuacions destinades a millorar i potenciar la temàtica de protecció civil i, en especial, els requeriments i la resposta davant un fet sinistral significatiu.

  2. La durada del programa es refereix a l'anualitat de 1993.

  3. La selecció de les sol·licituds es portarà a terme d'acord amb els criteris següents: Informe de la comarca, pel que fa a les sol·licituds municipals. Àmbit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR