DECRET 249/1996, de 5 de juliol, d'aprovació de les determinacions del programa específic de la Diputació de Lleida, denominat Pla específic de la Diputació per al quadrienni 1996-1999, a integrar en el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

De conformitat amb l'article 9 del Decret 188/1995, de 27 de juny, de convocatòria per a la formulació del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya del quadrienni 1996-1999, la Diputació de Lleida ha presentat davant la Comissió de Cooperació Local de Catalunya la seva proposta de programa específic per al quadrienni 1996-1999, amb les determinacions relatives a l'objecte, la durada del programa, la dotació econòmica i les bases de selecció de les sol·licituds i de finançament de les actuacions.

Les bases reguladores d'aquest programa van ser aprovades pel Ple de la Diputació de Lleida en la sessió de 21 de març de 1996.

La Comissió de Cooperació Local de Catalunya, en la sessió de 20 de juny de 1996, va emetre informe favorable sobre les determinacions que defineixen el programa de la Diputació de Lleida.

Per això, a proposta del conseller de Governació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar les determinacions del programa específic de la Diputació de Lleida, denominat Pla específic de la Diputació per al quadrienni 1996-1999, que són les següents:

  1. L'objecte del programa és subvencionar els ens locals per tal de finançar obres i serveis de competència municipal, principalment d'infraestructura bàsica, i d'una manera especial els determinats en l'article 64 de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya.

  2. La durada del programa es refereix al quadrienni 1996-1999.

  3. La dotació econòmica és de 1.500 milions de pessetes, amb càrrec al pressupost de la Diputació de Lleida.

  4. La selecció de les sol·licituds, la portaran a terme els consells comarcals respectius, els quals elaboraran el programa, de conformitat amb la subvenció assignada a cada municipi, atenent les bases de distribució següents: 1.350 milions de pessetes per a obres municipals que es distribuiran i assignaran a cadascun dels ajuntaments, atenent els següents factors: Un 70% per municipi; Un 22,5% per habitant, amb un límit de 20.000 habitants; Un 5% en concepte del nombre d'agregats; Un 2,5% en concepte de la superfície de cada municipi. En el supòsit que l'Ajuntament de Lleida, com a conseqüència de l'aplicació de l'esmentada fórmula, no arribés a la subvenció de 40.000.000 de pessetes, se l'hi incrementarà fins a l'esmentada quantitat. Als consells comarcals, per a obres i serveis de competència municipal que hagin assumit, 150.000.000 de pessetes. L'assignació per a cada consell...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR