DECRET 204/2000, de 13 de juny, pel qual es disposa l'emissió de deute públic dins el Programa d'emissions de valors negociables a llarg termini de la Generalitat de Catalunya en el mercat domèstic per a l'exercici de l'any 2000.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

204/2000, de 13 de juny, pel qual es disposa l’emissió de deute públic dins el Programa d’emissions de valors negociables a llarg termini de la Generalitat de Catalunya en el mercat domèstic per a l’exercici de l’any 2000.

El Decret 270/1996, de 23 de juliol, estableix que formaran part del programa d’emissions de valors negociables a llarg termini de la Generalitat de Catalunya les emissions nominades en euros que es posin en circulació en cada exercici pressupostari, en la forma i les condicions que l’esmentat Decret disposa.

L’objectiu del present Decret és disposar per a l’exercici pressupostari de l’any 2000 aprovat per la Llei 3/2000, de 19 de maig, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2000, l’emissió de deute públic dins el programa d’emissions de la Generalitat a llarg termini que, amb caràcter de contínua, tindrà com a data de llançament de valors la de la primera posada en circulació que es realitzi per qualsevol dels sistemes previstos, i alhora determinar les característiques principals que regiran la dita emissió al llarg del present exercici.

La Llei 3/2000, de 19 de maig, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2000, autoritza el Govern que en els termes i les condicions previstos en l’article 33.1 faci ús al llarg del present exercici d’operacions d’endeutament amb períodes de reemborsament superiors a l’any fins a un import de 79.700.000.000 de pessetes (setanta-nou mil set-cents milions de pessetes) equivalent a 479.006.647,19 euros (quatre-cents setanta-nou milions sis mil sis-cents quaranta-set euros amb 19 cèntims), així com en virtut del que disposa l’article 33.2, el refinançament de deute amb l’objecte d’obtenir un cost menor de la càrrega financera o l’obtenció d’una millor estructura del deute en circulació. En aquest sentit els imports emesos durant el període de pròrroga pressupostària s’entendran inclosos dins els límits del present Decret.

Els valors que es posin en circulació en virtut d’aquest Decret tindran com a data d’emissió els de la primera posada en circulació que dins el programa d’emissions s’hagi dut a terme en el present any natural.

Així mateix el present Decret introdueix alguns aspectes nous en els diferents sistemes de posada en circulació de valors, a fi de procurar una major agilitat en les condicions d’emissió i desenvolupament del mercat secundari.

Per tot el que s’ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR