ORDRE TRI/400/2005, de 27 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre TRI/260/2005, d'1 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts per a la realització de les diagnosis del programa Créixer i s'obre la convocatòria per a l'any 2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorCentre D'Innovació i Desenvolupament Empresarial
Rango de LeyOrdre

Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial

ORDRE

TRI/400/2005, de 27 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre TRI/260/2005, d'1 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts per a la realització de les diagnosis del programa Créixer i s'obre la convocatòria per a l'any 2005.

L'Ordre TRI/260/2005, d'1 de juny, aprova les bases i obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts per a la realització de les diagnosis del programa Créixer.

L'article 19 de l'Ordre estableix que en el cas que hi hagi concurrència amb d'altres subvencions, l'import total de les subvencions concedides en cap cas pot superar la intensitat màxima prevista en aquesta línia d'ajuts.

Una vegada s'han començat a gestionar aquests ajuts i tenint en compte les característiques de les empreses que s'hi presenten, es considera convenient incrementar aquesta intensitat màxima.

Per això, vist l'informe previ de l'Assessoria Jurídica, i en ús de les atribucions que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 19 de l'Ordre TRI/260/2005, d'1 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts per a la realització de les diagnosis del programa Créixer i s'obre la convocatòria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR