ORDRE ECO/237/2014, de 15 de juliol, per la qual es dóna conformitat al canvi de denominació de l'Institut Municipal d'Investigació Mèdica, institut universitari de recerca adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, que passa a denominar-se Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 234/2000, de 7 de juliol, va autoritzar l’adscripció de l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica, de titularitat de l’Institut Municipal d’Assistència Sanitària, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Pompeu Fabra.

En virtut de l’Acord GOV/10/2010, de 26 de gener, es va aprovar la formalització d’un conveni de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Salut, i l’Ajuntament de Barcelona, per a la constitució del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona i l’aprovació dels seus Estatuts.

Segons la disposició final única d’aquest conveni, a partir de la constitució del Consorci s’extingeix l’Institut Municipal d’Assistència Sanitària, i el primer se situa en la posició jurídica de l’institut i, per tant, se subroga en tots els seus drets i obligacions, així com en la posició que el referit institut ocupi en qualsevol societat, fundació o altres entitats amb personalitat jurídica en les quals participi directament o indirectament.

La Universitat Pompeu Fabra ha sol·licitat la conformitat al canvi de denominació de l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica, que passa a denominar-se Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM).

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i l’Acord GOV/203/2010, de 9 de novembre, pel qual s’aprova la modificació dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, amb l’acord del Consell de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR