ORDRE de 30 de gener de 1995, per la qual s'aproven diferents taules d'avaluació documental.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Atesos els articles 2 i 10 i la disposició final 2 del Decret 117/1990, de 3 de maig, sobre avaluació i tria de documentació de l'Administració pública;

Vista la proposta de la Comissió Nacional d'Avaluació i Tria de Documentació,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les taules d'avaluació documental que es publiquen a l'annex de la present Ordre.

Barcelona, 30 de gener de 1995

Joan Guitart i Agell Conseller de Cultura

Annex

-1 Documentació pròpia de l'Administració de la Generalitat de Catalunya

Codi: 30. Document: anuncis tramesos per a la seva publicació al DOGC. Resolució: destrucció total. Termini: 1 any des de la data de publicació de l'anunci. Organisme: Departament de la Presidència.

Codi: 36. Document: compte general de les corporacions locals, comptes rebuts. Resolució: destrucció total. Termini: 5 anys des de la data de tancament de l'expedient. Organisme: Sindicatura de Comptes.

Codi: 37. Document: sol·licituds d'informació de caràcter general. Resolució: destrucció total. Termini: 2 anys. Organisme: departaments i organismes de la Generalitat.

-2 Documentació pròpia de l'Administració local catalana

Codi: 31. Document: expedients d'al·legacions estimades contra les denúncies de trànsit. Resolució: conservació de tots els expedients 5 anys des de la seva resolució. Un cop exhaurit aquest termini, aplicació d'un mostreig sistemàtic d'un expedient de cada 100. Es conservaran, per cada any, els expedients 1, 100, 200, 300, 400, 500...X. Organisme: ajuntaments.

Codi: 32. Document: expedients de recursos administratius contra les denúncies de trànsit. Resolució: conservació de tots els expedients 5 anys des de la seva resolució. Un cop exhaurit aquest termini, aplicació d'un mostreig sistemàtic de quatre expedients de cada 100. Es conservaran, per cada any, els expedients 1, 25, 50, 75, 100, 125, 150, 175....X. Organisme: ajuntaments.

Codi: 33. Document: expedients acollits a la campanya ÃBarcelona, posa't guapaÁ. Resolució: destrucció total. Expedients relacionats: llicències d'obres majors i menors. Termini: 5 anys. Organisme: Ajuntament de Barcelona.

Codi: 34. Document: documents de control i informació de l'activitat diària desenvolupada per la Guàrdia Urbana en la via pública. Resolució: destrucció total, sempre que la informació bàsica hagi estat recollida en memòries, estadístiques o altres documents recapitulatius d'aquestes activitats, elaborats per la mateixa Guàrdia Urbana o la unitat responsable d'aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR