ORDRE de 16 de setembre de 1996, per la qual s'aproven diferents taules d'avaluació documental.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Atesos els articles 2 i 10 i la disposició final 2 del Decret 117/1990, de 3 de maig, sobre avaluació i tria de documentació de l'Administració pública;

Vista la proposta de la Comissió Nacional d'Avaluació i Tria de Documentació,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les taules d'avaluació documental que es publiquen a l'annex de la present Ordre.

Barcelona, 16 de setembre de 1996

Joan M. Pujals i Vallvè Conseller de Cultura

Annex

-1 Documentació comuna al conjunt de les administracions públiques catalanes.

Codi: 137. Document: sol·licituds de treball (borsa de treball). Resolució: destrucció total. Termini: dos anys.

Codi: 148. Document: control de les tasques de manteniment d'immobles. Resolució: destrucció total. Termini: cinc anys.

-2 Documentació pròpia de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Codi: 107. Document: expedients de la Comissió general d'acció social. Resolució: conservació permanent. Organisme: Departament de Governació.

Codi: 108. Document: expedients de la Comissió sectorial d'acció social del personal tècnic i administratiu. Resolució: conservació permanent. Organisme: Departament de Governació.

Codi: 109. Document: expedients del fons d'acció social del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Resolució: conservació permanent excepte les instàncies, que s'eliminaran als sis anys del tancament de l'expedient. Organisme: Departament de Governació.

Codi: 110. Document: expedients del fons d'acció social del personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Resolució: conservació permanent excepte les instàncies, que s'eliminaran als sis anys del tancament de l'expedient. Organisme: Departament de Governació.

Codi: 111. Document: expedients de preinscripció a la universitat. Resolució: destrucció total. Termini: dos anys des de la data de tancament de l'expedient. Organisme: Departament de la Presidència.

Codi: 112. Document: actes de la Comissió d'ajuts a comerciants. Resolució: conservació permanent. Organisme: Departament d'Indústria, Comerç i Turisme.

Codi: 113. Document: expedients d'ajuts a comerciants. Resolució: destrucció total als sis anys des de la data de tancament de l'expedient, excepte els corresponents a la línia d'ajuts destinats a pal·liar els danys soferts per algun establiment com a conseqüència d'alguna causa de força major, els quals es conservaran permanentment. Organisme: Departament d'Indústria, Comerç i Turisme.

Codi: 130...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR