ORDRE PRE/37/2011, de 10 de març, per la qual es modifica l'Ordre PRE/25/2010, de 21 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajuts per a actuacions de dinamització econòmica dins del marc del Pla d'iniciatives de dinamització comarcal (2008-2010), i se'n regula la tramitació telemàtica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/37/2011, de 10 de març, per la qual es modifica l'Ordre PRE/25/2010, de 21 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajuts per a actuacions de dinamització econòmica dins del marc del Pla d'iniciatives de dinamització comarcal (2008-2010), i se'n regula la tramitació telemàtica.

La situació econòmica general fa preveure que hi haurà un major grau de dificultat en la justificació dels ajuts concedits. D'acord amb l'article 31.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es considera despesa efectuada la que hagi estat efectivament pagada. Per aquest motiu, es considera adequat ampliar el termini concedit a les persones beneficiàries per al pagament en ferm de les inversions i despeses relacionades amb el projecte objecte de l'ajut, establert a l'article 17.2 de l'Ordre de bases esmentada. Tot i que es manté el termini d'execució de les activitats subvencionades i, per tant, de les inversions i despeses, o compromisos de despeses que s'han hagut de realitzar entre el dia 1 de gener al 31 de desembre de 2010, les persones beneficiàries dels ajuts disposaran d'un termini més llarg per al pagament d'aquestes despeses. No obstant, el termini per a la presentació de la documentació justificativa no queda alterat i es manté la data límit de 31 de maig de 2011.

Per tot això, d'acord amb el que estableixen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR