DECRET 165/1980, de 15 de setembre, creant el Servei de Pesca dins la Direcció General de Producció i Indústries Agro-alimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

Per Decret de 29 de gener de 1979 es va determinar l'estructura orgànica bàsica del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'àmbit de funcions exercides aleshores pel Departament.

Per tal de poder exercir adequadament les competències en matèria de pesca a què es refereix l'Estatut d'Autonomia de Catalunya en els seus articles 9.17, i 10.7, cal ampliar l'estructura orgànica del Departament creant a l'efecte un nou Servei.

Per això, vista la disposició referida, atès el que disposen el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978, i el Decret sobre organització i competències dels Departaments, de 18 de setembre de 1978, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea el Servei de Pesca integrat

dins la Direcció General de Producció i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Article segon

- Correspon al Servei de Pesca l'exercici

de totes aquelles competències i funcions que, segons l'Estatut, corresponen a la Generalitat de Catalunya en relació amb l'ordenació del sector pesquer dins el territori de Catalunya.

Disposicions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR