DECRET 230/1991, de 14 d'octubre, de creació d'un diploma per guardonar les iniciatives i actuacions turístiques dels consells comarcals i els ajuntaments.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

El sector turÌstic constitueix una font important de creaciÛ de llocs de treball i de riquesa en el conjunt global de l'economia catalana i al mateix temps ha esdevingut un factor rellevant en l'entramat social de Catalunya, amb repercussions sobre els diferents aspectes de la vida comunit‡ria, des dels culturals fins als de les relacions humanes.

MitjanÁant la publicaciÛ del Decret 145/1981, de 3 de juny, es van establir uns premis i guardons en reconeixement i estÌmul d'actuacions en favor del foment del turisme.

Atesa la gran import‡ncia que en matËria turÌstica tenen nombrosos consells comarcals i municipis de Catalunya, convÈ reconËixer oficialment la seva dedicaciÛ en favor del turisme i premiar aquelles actuacions que es tradueixin en una millora de l'oferta turÌstica de Catalunya.

AtËs el que estableixen les disposicions vigents, a proposta del conseller de ComerÁ, Consum i Turisme i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea un diploma amb la finalitat de guardonar les inciatives i actuacions dels consells comarcals i dels ajuntaments adreÁades al desenvolupament turÌstic del seu territori i la creaciÛ i foment d'ofertes turÌstiques complement‡ries; aquest diploma adoptar‡ el nom de Diploma al Municipi TurÌstic o bÈ a la Comarca TurÌstica, segons correspongui.

Article 2

El diploma al qual es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR