DECRET 313/1983, de 16 de juny, sobre realització de serveis discrecionals de transport de viatgers amb finalitat turística en determinats vehicles lleugers (Correcció d'errades en el DOGC núm. 354, p. 2070, de 12.8.1983, en el DOGC núm. 368, p. 2497, de 30.9.1983 i en el DOGC núm. 416, p. 587, de 14.3.1984).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La realització de serveis discrecionals de transports de viatgers amb finalitat turística és regulada per la normativa general d'aplicació al transport de viatgers constituïda per la Llei i el Reglament d'Ordenació dels Transports Mecànics per Carretera.

Les especials característiques d'aquests serveis aconsellen de dotar els serveis interurbans que, amb finalitat turística, es realitzin en vehicles lleugers de set a nou places de capacitat, d'una habilitació administrativa no prevista fins ara específicament, per la qual cosa, d'acord amb el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya i a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques,

Decreto:

Article primer

- El Departament de Política Territorial

i Obres Públiques podrà atorgar autoritzacions per a la realització de serveis discrecionals de tranpsort de viatgers contractats per cotxe complet, amb finalitat turística, amb vehicles de capacitat no inferior a set places, ni superior a nou, inclosa la de conductor i per a recorreguts interurbans que no ultrapassin el territori de Catalunya. Els vehicles aniran proveïts de les esmentades autoritzacions que constituiran títol administratiu suficient per a la prestació dels serveis. Als efectes d'aplicació del present Decret, s'entendrà per transport amb finalitat turística, el realitzat per transportistes a través d'Agències de Viatges legalment constituïdes en l'exercici de les activitats pròpies de les seves finalitats, amb material mòbil propi, o contractant el servei a l'empresa transportista.

Article segon

- Els vehicles per als quals se

sol·licitin les autoritzacions regulades en el present Decret hauran de reunir les característiques següents:

- Capacitat no inferior a set places ni superior a nou, inclosa la de conductor.

- Proveïts de seients fixos i individuals, sense solució de continuïtat i disposats de cara a la marxa.

- Dotats d'un equip adequat de megafonia interior.

Article tercer

- Els sol·licitants hauran d'acreditar,

per l'obtenció inicial de les autoritzacions previstes en el present...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR