ORDRE MAB/265/2003, de 28 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts a centres educatius públics i privats que disposin del distintiu d'Escola Verda per al finançament d'actuacions d'ambientalització, i es fa pública la convocatòria per a l'any 2003 (codi de la convocatòria 02.01.03).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE MAB/265/2003, de 28 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts a centres educatius públics i privats que disposin del distintiu d'Escola Verda per al finançament d'actuacions d'ambientalització, i es fa pública la convocatòria per a l'any 2003 (codi de la convocatòria 02.01.03).

La Llei 4/1991, de 22 de març, de creació del Departament de Medi Ambient, disposa que correspon a aquest Departament establir, d'acord amb les orientacions del Govern, les directrius generals de la política de medi ambient i l'exercici de les competències i les funcions en aquest àmbit.

El Decret 67/1991, de 8 d'abril, i el Decret 272/1996, de 23 de juliol, estableixen les competències i funcions del Departament de Medi Ambient, entre les quals li corresponen la formulació, promoció i coordinació de plans i programes d'investigació i formació i la formulació i la promoció de plans, programes i activitats adreçats a la difusió i l'educació.

El Departament de Medi Ambient ha dissenyat i promou el Programa Escoles Verdes amb l'objectiu d'afavorir l'ambientalització dels centres educatius de Catalunya. Aquest Programa estableix la possibilitat que els centres que ja disposin del distintiu d'Escola Verda puguin sol·licitar al Departament de Medi Ambient un ajut per portar a terme alguna de les actuacions que el centre està desenvolupant en el marc del Programa.

Atesa la Llei 30/2002, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2003, i atès el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les facultats que m'atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores dels ajuts a centres educatius, públics i privats, que disposin del distintiu d'Escola Verda, per al finançament d'actuacions d'ambientalització, i obrir la convocatòria per a l'any 2003, que es regirà per les bases de l'annex.

Article 2

El termini de presentació de sol·licituds serà de trenta dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a la posició pressupostària 2202/D481220600/4425 dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2003. L'import a distribuir és de 36.000 euros.

Els crèdits inicials disponibles indicats a l'apartat anterior poden modificar-se d'acord amb la normativa vigent.

Article 4

Les sol·licituds es tramitaran, es resoldran i es notificaran d'acord amb el que preveu la base número 7.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor el mateix dia de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 28 de maig de 2003

Ramon Espadaler i Parcerisas

Conseller de Medi Ambient

Annex

Bases reguladores dels ajuts a centres educatius públics i privats que disposin del Distintiu d'Escola Verda per al finançament d'actuacions d'ambientalització

.1 Destinataris

Poden concórrer a aquesta convocatòria els centres educatius, públics i privats, que disposin del distintiu d'Escola Verda que atorga la Generalitat de Catalunya.

.2 Objecte de la subvenció

Poden ser objecte de la subvenció les actuacions recollides en el Programa d'acció del centre que tinguin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR