DECRET 134/2012, de 23 d'octubre, pel qual es dissol el Consorci Institut Internacional d'Estudis Socials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social i Família
Rango de LeyDecret

El Decret 169/1995, de 2 de maig, va acordar la constitució del Consorci Institut Internacional d’Estudis Socials, integrat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Privada de Catalunya per a la Universitat Ramon Llull, i va aprovar-ne els Estatuts.

L’Acord del Govern de 2 d’agost de 2011, sobre mesures de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic, va disposar, en el seu punt 2, instar a les persones representants de l’Administració de la Generalitat en els òrgans de govern del Consorci Institut Internacional d’Estudis Socials, a adoptar els acords necessaris per fer-ne efectiva la dissolució i posterior liquidació.

En compliment de les previsions de l’Acord esmentat, i de conformitat amb el contingut de l’article 18 dels seus Estatuts, el Consell de Govern del Consorci Institut Internacional d’Estudis Socials, en sessió de 25 de novembre de 2011, va acordar la dissolució i liquidació del Consorci.

A proposta del conseller de Benestar Social i Família, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es dissol el Consorci Institut Internacional d’Estudis Socials.

Disposició derogatòria

Es deroguen el Decret 169/1995, de 2 de maig, pel qual es crea el Consorci Institut Internacional d’Estudis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR