DECRET 315/2006, de 25 de juliol, pel qual es dissol i es liquida el Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

315/2006, de 25 de juliol, pel qual es dissol i es liquida el Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura.

El Decret 227/1991, de 7 de maig, va crear el Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura (COPEC), amb la finalitat de projectar i promoure la cultura catalana a l'exterior.

El Consorci està integrat per la Generalitat de Catalunya, el Gremi d'Editors de Catalunya, l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, el Consell Català de la Música, el Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, l'Art Barcelona Associació de Galeries, l'associació Productors Audiovisuals de Catalunya, l'Associació per a la Difusió del Folklore, i el Foment de les Arts Decoratives.

L'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) va assumir, en virtut del Decret 470/2004, de 28 de desembre, les funcions del COPEC en l'àmbit de les indústries culturals i el personal del Consorci es va integrar a l'ICIC. Així mateix, l'Institut Ramon Llull desenvolupa algunes funcions coincidents amb les del COPEC. En conseqüència, és necessari dissoldre el Consorci per evitar duplicacions d'estructures organitzatives.

D'acord amb l'article 20 del Decret 227/1991, de 7 de maig, el Consell General del COPEC es va reunir el 16 de juny de 2006 i va aprovar per unanimitat la dissolució del Consorci i la liquidació del seu patrimoni.

A proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es dissol el Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura i s'aprova la liquidació dels seus béns de conformitat amb el punt 5 de l'acta de la reunió del Consell General del Consorci que va tenir lloc el 16 de juny de 2006.

Disposició derogatòria

Queda derogat el Decret 227/1991, de 7 de maig, de constitució del Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura, modificat per la disposició addicional cinquena del Decret 470/2004, de 28 de desembre, pel qual s'atribueixen funcions a l'Institut Català de les Indústries Culturals.

Disposicions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR