DECRET 207/2003, de 9 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 207/2003, de 9 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Pel Decret 69/1996, de 20 de febrer, es va crear la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària amb la finalitat de premiar l'excel·lència en la docència universitària.

Pel Decret 37/2002, de 5 de febrer, es van modificar les condicions de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Per això, d'acord amb el que estableix el Decret 37/2002, de 5 de febrer, vistes les candidatures presentades pels consells socials de les universitats catalanes i consultades personalitats de reconegut prestigi, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives com a premi col·lectiu a la facultat de medicina de la Universitat de Lleida, pel treball Planificació estratègica de la facultat de medicina 2003-2010, que aposta per la millora de la qualitat docent a partir d'una metodologia innovadora i diferenciada, amb l'objectiu d'assolir un dels millors graus d'excel·lència docent en l'àmbit europeu i la màxima significació dins del sistema sanitari.

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives com a premi col·lectiu al grup de l'àrea de dret penal, del Departament de Dret Públic de la Universitat Rovira i Virgili, per l'assignatura extracurricular dret i presó, la culminació d'una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR