ORDRE ECO/119/2014, de 2 d'abril, per la qual es crea l'Escola de Doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i s'implanten sis programes oficials de doctorat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat Autònoma de Barcelona ha manifestat la voluntat de reordenar la seva oferta doctoral i ha sol·licitat al Departament d’Economia i Coneixement la creació d’un nou centre, denominat Escola de Doctorat, en el qual s’implantaran, inicialment, sis estudis de doctorat, com a conseqüència del procés d’adaptació al nou marc normatiu, establert pel Reial decret 99/2011, de 28 de gener, i s’hi adscriuran la resta dels estudis de doctorat ja implantats, organitzats per aquesta universitat.

Les escoles de doctorat són unitats creades per una o diverses universitats, per si mateixes o en col·laboració amb altres organismes, centres, institucions i entitats amb activitats d’R+D+i, estatals o d’altres països, que tenen per objecte fonamental l’organització dins del seu àmbit de gestió, del doctorat en una o diverses branques de coneixement o amb caràcter interdisciplinari.

Mitjançant l’Ordre ECO/13/2011, de 31 de gener, es va implantar i es va reconèixer la implantació de programes de doctorat a les universitats del sistema universitari de Catalunya, a l’empara del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol.

El Reial decret 99/2011, de 28 de gener, va establir una nova ordenació dels ensenyaments de doctorat i preveia que els programes de doctorat ja verificats d’acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, s’havien d’adaptar a la nova regulació. És per això que aquesta Ordre implanta sis programes de doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona, ja implantats des del curs 2012-2013 per l’Ordre ECO/13/2011, de 31 de gener.

En conseqüència, i d’acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat; els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, d’acord amb la proposta i els informes favorables dels òrgans de govern d’aquesta Universitat, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es crea l’Escola de Doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a l’edifici U del Campus de la UAB, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

Article 2

S’implanten a l’Escola de Doctorat de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR