ORDRE de 26 de juliol de 1991, per la qual es regula l'acceptació administrativa de domiciliació irrevocable de transferències.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

L'actual normativa administrativa de contractes de béns, serveis i obres preveu la possibilitat que els contractistes efectuïn la cessió dels seus drets econòmics a tercers mitjançant l'endós de les factures corresponents i amb la presa de raó prèvia per part de l'Administració.

L'objectiu de la cessió de crèdits per part dels contractistes a tercers, normalment entitats financeres, és que aquests anticipin els imports de les contraprestacions derivades dels seus subministraments de béns i serveis i de la realització d'obres.

En aquest àmbit d'actuació, la present Ordre introdueix i regula una nova via que consisteix en l'acceptació i el registre per part dels òrgans administratius competents, de manaments, comunicats pels creditors, de domiciliació bancària amb caràcter irrevocable de les transferències que resultin al seu favor en concepte de contraprestació econòmica pels serveis, subministraments i obres que realitzin al Servei Català de la Salut i les Entitats Gestores de la Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya, seccions pressupostàries 32-ICS-Seguretat Social i 42-ICASS-Seguretat Social, i també de les subvencions que siguin concedides per aquests. Amb aquesta via es pretén facilitar les diferents operacions financeres que puguin efectuar els creditors.

Per tant, i en ús de les atribucions que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

Els creditors del Servei Català de la Salut i de les Entitats Gestores de la Seguretat Social a Catalunya poden demanar la domiciliació irrevocable en una entitat financera dels pagaments corresponents als conceptes següents:

  1. Contractes d'obres, serveis, inclosa la concertació hospitalària, o subministraments concertats pel Servei Català de la Salut.

  2. Obres, serveis o subministraments concertats per les Entitats Gestores de la Seguretat Social a Catalunya amb càrrec a les seccions pressupostàries 32-ICS-Seguretat Social i 42-ICASS-Seguretat Social.

  3. Subvencions acordades per les entitats esmentades.

Article 2

Les sol.licituds s'adreçaran a la Direcció General de Règim Econòmic de la Seguretat Social del Departament d'Economia i Finances, per conducte de l'entitat a la qual correspongui d'ordenar el concepte de despesa i que es detallen a l'annex 1. Les sol·licituds s'ajustaran al model que figura a l'annex 2 d'aquesta Ordre, i seran signades pel peticionari i per l'entitat en què es pretengui la domiciliació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR