RESOLUCIÓ REP/325/2004, de 16 de febrer, per la qual es dóna publicitat al nomenament de personal eventual del Departament de Relacions Institucionals i Participació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Sanitat i Seguretat Social
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

REP/325/2004, de 16 de febrer, per la qual es dÛna publicitat al nomenament de personal eventual del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ.

Vist el Decret 153/1987, de 4 de marÁ, pel qual es regula el rËgim jurÌdic del personal eventual al servei de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

AtËs que segons l'establert a l'Acord del Govern de 7 de gener de 2004 s'han de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya els nomenaments de personal eventual,

Resolc:

Donar publicitat als nomenaments de personal eventual del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ que es detallen a continuaciÛ:

.1††Cap de Relacions Institucionals: Sra. Roser Gatell i Pujol.

Funcions: les que corresponen a aquest lloc de treball d'acord amb el que estableix l'article 3.2 del Decret 2/2004, de 7 de gener, d'estructuraciÛ del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ.

Retribucions: assimilades a les corresponents al grup A de personal funcionari, nivell de destinaciÛ 26, complement especÌfic 21.286,20 euros anuals (amb jornada de dedicaciÛ especial).

.2††Cap de la Secretaria del Conseller: Sr. Joan GarcÌa Caellas.

Funcions: les que corresponen a aquest lloc de treball d'acord amb el que estableix l'article 3.1 del Decret 2/2004, de 7 de gener, d'estructuraciÛ del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ.

Retribucions: assimilades a les corresponents al grup A de personal funcionari, nivell de destinaciÛ24.4, complement especÌfic 19.442,76 euros anuals (amb jornada de dedicaciÛ especial).

.3††Cap de Premsa: Anna M. Oliva i LÛpez

Funcions: les que corresponen a aquest lloc de treball d'acord amb el que estableix l'article 3.3 del Decret 2/2004, de7 de gener, d'estructuraciÛ del Departament de Relacions Institucionals i ParticipaciÛ.

Retribucions: assimilades a les corresponents al grup A de personal funcionari, nivell de destinaciÛ 26, complement especÌfic 21.286,20 euros anuals (amb jornada de dedicaciÛ especial).

.4††Cap del Gabinet del Conseller: Josep Vendrell GardeÒes.

Funcions: les que corresponen a aquest lloc de treball d'acord amb el que estableix l'article 2.1 del Decret 2/2004, de 7 de gener, d'estructuraciÛ del Departament de Relacions Institucionals i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR