ORDRE PTO/94/2003, de 3 de març, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/94/2003, de 3 de març, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

La disposició addicional segona de la Llei 31/2002, de 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives estableix que durant el primer trimestre de l'any 2003, cadascun dels departaments de la Generalitat ha de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant ordre del conseller o consellera competent, i només amb efectes informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què s'identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna d'elles i la quota corresponent.

Així mateix, també preveu que la relació de taxes vigents ha de ser exposada en totes les dependències i oficines de cada departament i ha d'estar a disposició dels contribuents que la sol-licitin.

Per tot això, en virtut de les facultats conferides,

Ordeno:

Donar publicitat, a afectes informatius, a les taxes vigents gestionades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 3 de març de 2003

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Taxes del Departament de Política Territorial i Obres Públiques

  1. Concepte: taxa per a l'atorgament, la rehabilitació, la pròrroga, el visat o la modificació de les autoritzacions de transport terrestre per carretera i les activitats auxiliars i complementàries.

    Norma reguladora: articles 216 a 220 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

    Quanties:

    Atorgament o rehabilitació de l'autorització: 20,20 euros.

    Pròrroga, visat o modificació de l'autorització: 16,20 euros.

    Atorgament o renovació d'autoritzacions de serveis públics discrecionals consolidats amb reiteració d'itinerari: 20,20 euros.

    Atorgament o rehabilitació d'autoritzacions d'agència de transports de mercaderies, transitari o emmagatzemista distribuïdor: 40,35 euros.

    Atorgament o rehabilitació d'autoritzacions d'establiments de sucursals d'agència de transports de mercaderies, transitari o emmagatzemista distribuïdor: 24,25 euros.

    Pròrroga, visat o modificació d'autoritzacions d'agència de transports de mercaderies, transitari o emmagatzemista distribuïdor: 20,20 euros.

    Atorgament o rehabilitació de l'autorització de lloguer de vehicles amb conductor: 20,20 euros.

    Atorgament o rehabilitació de l'autorització de lloguer de vehicles sense conductor: 16,20 euros.

    Pròrroga, visat o modificació de l'autorització de lloguer de vehicles amb conductor: 16,20 euros.

    Pròrroga, visat o modificació de l'autorització de lloguer de vehicles sense conductor: 12,15 euros.

    Atorgament d'autoritzacions especials de circulació establertes en els articles 220, 221 i 222 del Codi de circulació: 20,20 euros.

  2. Concepte: taxa per a la inscripció a les proves de capacitació per a l'exercici de la professió de transportista per carretera o per a l'activitat de conseller o consellera de seguretat per al transport de mercaderies...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR