ORDRE ECF/485/2009, de 3 de novembre, per la qual es prorroga la durada i el termini de presentació de sol·licituds i s'amplia el pressupost dels ajuts del Pla de renovació de calderes i aparells d'aire condicionat a Catalunya, de la convocatòria per a l'any 2009.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

ECF/485/2009, de 3 de novembre, per la qual es prorroga la durada i el termini de presentació de sol·licituds i s'amplia el pressupost dels ajuts del Pla de renovació de calderes i aparells d'aire condicionat a Catalunya, de la convocatòria per a l'any 2009.

Mitjançant l'Ordre ECF/383/2009, de 13 de juliol, per la qual es convoquen els ajuts per a la renovació d'electrodomèstics, calderes i aparells d'aire condicionat a Catalunya (DOGC núm. 5452, de 27.8.2009), es determina que la durada del Pla serà des de l'1 de setembre de 2009 fins al 15 de novembre de 2009, o fins a l'exhauriment del pressupost disponible per a cadascun dels plans.

Així mateix es fixa que el termini de presentació de sol·licituds serà fins al 15 de novembre de 2009 o fins l'exhauriment del pressupost disponible per a cadascun dels plans.

Per una altra banda l'article 3 de l'Ordre ECF/383/2009 determinava que la quantitat màxima destinada a la línia d'ajuts per als diferents plans de renovació era de 5.000.000 d'euros per a electrodomèstics i d'1.500.000 d'euros per a calderes i aparells d'aire condicionat, i es preveia la possibilitat de que segons el nombre de sol·licituds presentades per als diferents plans de renovació que es regulaven en aquesta convocatòria, i en el cas que les sol·licituds superessin les previsions pressupostàries assignades a algun dels plans de renovació, l'ICAEN podria ampliar els fons destinats a l'esmentat Pla amb recursos provinents de l'altre.

En aquest sentit, atès que el nombre inicial de sol·licituds del pla d'electrodomèstics era superior al de l'altre pla, l'ICAEN, mitjançant Resolució de la Directora de 8 d'octubre, va redistribuir els fons, dotant amb 500.000 euros més l'ajut d'electrodomèstics en detriment de l'ajut de calderes i aires condicionats que es va reduir a una quantitat màxima d'1.000.000 d'euros.

Tanmateix, atès que durant el mes d'octubre d'enguany, coincidint amb els preparatius de les llars per aconseguir un confort tèrmic durant les estacions de tardor i hivern, s'ha incrementat la renovació de calderes així com el nombre de sol·licituds, es considera la conveniència d'ampliar la quantitat màxima destinada a la línia d'ajuts del pla de renovació de calderes i aires...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR