ORDRE AAM/272/2014, de 25 d'agost, per la qual es modifica la durada del Pla pilot de recol·lecció de bolets dins l'àmbit del paratge natural d'interès nacional de Poblet i de la seva zona d'influència, aprovat per l'Ordre AAM/254/2012, de 31 d'agost.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’Ordre AAM/254/2012, de 31 d’agost, va aprovar el Pla pilot de recol·lecció de bolets dins l’àmbit del paratge natural d’interès nacional de Poblet i de la seva zona d’influència i va crear un preu públic per a l’accés amb la finalitat de recol·lectar bolets als terrenys de la Generalitat inclosos en el Pla.

La durada del Pla es va establir en dos anys, temps que es va considerar suficient per avaluar els resultats de la seva implantació i disposar de conclusions representatives.

No obstant això, en el segon any d’implantació el Pla no s’ha pogut dur a la pràctica ja que la pluviometria durant la temporada de 2013 no va ser òptima per a la producció de bolets. Per aquest motiu, es considera necessari modificar la durada del Pla per tal de disposar de més temps per obtenir conclusions representatives dels resultats d’aquesta regulació.

A proposta de la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Modificació de l’apartat 2 de l’annex 1 de l’Ordre AAM/254/2012, de 31 d’agost

Es modifica l’apartat 2 de l’annex 1 de l’Ordre AAM/254/2012, de 31 d’agost, que queda redactat de la manera següent:

La durada del Pla és fins a l’any 2015 inclòs.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l’endemà de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR