ORDRE CMC/115/2007, de 3 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre CLT/437/2005, d'11 de novembre, per la qual s'aproven les bases que han de regir el programa d'ajuts a la producció editorial en català i al foment de la lectura pública en català i se'n regula la tramitació telemàtica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/115/2007, de 3 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre CLT/437/2005, d'11 de novembre, per la qual s'aproven les bases que han de regir el programa d'ajuts a la producció editorial en català i al foment de la lectura pública en català i se'n regula la tramitació telemàtica.

Mitjançant l'Ordre CLT/437/2005, d'11 de novembre, es van aprovar les bases que han de regir el programa d'ajuts a la producció editorial en català i al foment de la lectura pública en català, i se'n va regular la tramitació telemàtica.

Atesa la necessitat d'introduir algunes modificacions puntuals a les bases reguladores del programa d'ajuts esmentat;

Vist l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, amb l'informe previ de la Intervenció Delegada i l'Assessoria Jurídica i d'acord amb les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificació de la base 2 de l'annex 1

S'afegeix un nou apartat a la base 2 de l'annex 1 de l'Ordre CLT/437/2005, d'11 de novembre, per la qual s'aproven les bases que han de regir el programa d'ajuts a la producció editorial en català i al foment de la lectura pública en català, i se'n regula la tramitació telemàtica, que passa a ser l'apartat 2.6, amb la redacció següent:

.2.6 Als únics efectes de fixar l'import de l'ajut, el preu de venda dels títols establert a la sol·licitud d'ajut s'ha de mantenir fins a la seva resolució, sempre que aquest fet es produeixi abans de sis mesos de la presentació de la sol·licitud...

Article 2

Modificació de la base 5 de l'annex 1

2.1 Es modifiquen els apartats 5.1.1 i 5.1.2 de la base 5 de l'annex 1 de l'Ordre CLT/437/2005, d'11 de novembre, que queden redactats de la manera següent:

.5.1.1 Còpia compulsada del NIF o CIF de l'empresa sol·licitant de l'ajut i documentació que acrediti la personalitat jurídica de l'entitat, inscrita al registre mercantil corresponent, si es tracta d'una societat.

.5.1.2 Còpia compulsada del DNI de la persona signant de la sol·licitud i, si actua en representació d'altri, documentació acreditativa de la representació amb què actua, degudament inscrita al registre mercantil corresponent, si es tracta d'una societat. (...)..

2.2 Així mateix, es modifica l'apartat 5.2.5 de la base 5 de l'Ordre esmentada, que queda redactat de la manera següent:

.5.2.5 Informació de caràcter tècnic sobre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR