DECRET 299/2011, de 22 de març, sobre l'elecció dels membres dels consells comarcals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

DECRET

299/2011, de 22 de març, sobre l'elecció dels membres dels consells comarcals.

El Text refós de la Llei de l'organització comarcal de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, estableix que, un cop constituïts tots els ajuntaments de la comarca, la junta electoral provincial ha de procedir a l'elecció dels membres dels consells comarcals corresponents a la seva circumscripció.

La disposició final del Text refós de la Llei de l'organització comarcal de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, autoritza el Govern de la Generalitat perquè dicti les disposicions necessàries per al desplegament, l'execució i el compliment d'aquesta Llei.

Per tot això, a proposta de la vicepresidenta del Govern i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Proclamació de membres

1.1 Un cop hagin tingut lloc les eleccions municipals, les juntes electorals provincials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona proclamaran els membres dels consells comarcals, d'acord amb el procediment que estableixen els articles 20 i següents del Text refós de la Llei de l'organització comarcal de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, amb l'excepció dels d'Era Val d'Aran.

1.2 Quan una comarca pertanyi a més d'una província, la junta electoral competent és la de la província on hi hagi la capital de la comarca.

Article 2

Nombre de membres

El nombre de consellers a elegir a cada consell comarcal, d'acord amb l'última xifra de població de cada municipi oficialment aprovada i de conformitat amb el que disposen l'article 14.2 del Reial decret 605/1999, de 16 d'abril, de regulació complementària dels processos electorals, i l'article 20.2 del Text refós de la Llei de l'organització comarcal de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, és el següent:

Alt Camp, 19 membres.

Alt Empordà, 33 membres.

Alt Penedès, 33 membres.

Alt Urgell, 19 membres.

Alta Ribagorça, 19 membres.

Anoia, 33 membres.

Bages, 33 membres.

Baix Camp, 33 membres.

Baix Ebre, 25 membres.

Baix Empordà, 33 membres.

Baix Llobregat, 39 membres.

Baix Penedès, 25 membres.

Barcelonès, 39 membres.

Berguedà, 19 membres.

Cerdanya, 19 membres.

Conca de Barberà, 19 membres.

Garraf, 33 membres.

Garrigues, 19 membres.

Garrotxa, 25 membres.

Gironès, 33 membres.

Maresme, 33 membres.

Montsià, 25 membres.

Noguera, 19 membres.

Osona, 33 membres.

Pallars Jussà, 19 membres.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR