DECRET 43/1996, de 6 de febrer, de convocatòria per a l'elecció dels representants de les corporacions municipals a la Comissió d'Urbanisme de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Celebrades les darreres eleccions municipals i un cop constituïdes legalment les noves corporacions locals, cal procedir a la renovació dels membres que les representen a la Comissió d'Urbanisme de Catalunya.

L'article 2.2.e) del Decret del Govern de la Generalitat de 27 de setembre de 1978 determina el nombre de representants de les corporacions municipals que s'han d'integrar a la Comissió d'Urbanisme de Catalunya i, al mateix temps, estableix que la designació s'efectuarà en la manera que determini el Consell Executiu de la Generalitat.

Atès el Decret de 4 de desembre de 1979, que regula el procediment d'elecció dels representants de les corporacions municipals a la Comissió d'Urbanisme de Catalunya;

A proposta dels consellers de Governació i de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

-1 S'obre la convocatòria per a l'elecció dels vuit representants de les corporacions municipals que, d'acord amb el que disposa l'article 2.2.e) del Decret de 27 de setembre de 1978, han de formar part del Ple de la Comissió d'Urbanisme de Catalunya.

-2 Cada província constitueix un districte electoral propi i són electors i elegibles tots els alcaldes dels municipis de Catalunya, d'acord amb la distribució feta per grups en relació amb el seu nombre d'habitants, als quals fa referència l'article 3 del Decret de 4 de desembre de 1979.

-3 El procediment per a la dita elecció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR