DECRET 351/2011, de 7 de juny, de convocatòria d'eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyDecret

DECRET

351/2011, de 7 de juny, de convocatòria d'eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

L'article 9.1 del Decret 135/2003, de 10 de juny, sobre normes reguladores de les eleccions dels representants del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra i designació d'organitzacions sindicals representatives, estableix que el Govern de la Generalitat ha de convocar les eleccions corresponents en el termini d'un mes a comptar a partir del tercer dia de la presentació de l'escrit de promoció d'eleccions a l'Oficina Pública de Catalunya d'Eleccions Sindicals, del Departament d'Empresa i Ocupació, d'acord amb la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, en relació amb l'afiliació sindical dels membres del cos de mossos d'esquadra.

L'article 9.2 del Decret 135/2003, abans esmentat, preveu el contingut del Decret de convocatòria.

Per tot això, a proposta del conseller d'Interior i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es convoquen eleccions sindicals per escollir els representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

Article 2

Segons s'estableix a l'article 54 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, en la redacció donada per la Llei 2/2008, d'11 d'abril, el nombre de representants a escollir serà de 16, elecció que s'ha de fer sobre la base d'un representant per cada mil dos-cents funcionaris o fracció, de cadascuna de les escales del cos de mossos d'esquadra.

D'acord amb aquest criteri, els 16 representants es distribuiran a raó de 12 per a l'escala bàsica, 1 per a l'escala intermèdia, 1 per a l'escala executiva, 1 per a l'escala superior i 1 per a l'escala de suport.

Article 3

La data d'inici del procés electoral és el dia 14 de juny de 2011.

Article 4

S'han de constituir, com a màxim, 100 meses electorals parcials no itinerants, d'acord amb el principi de proximitat geogràfica, vies de comunicació existents i nombre d'electors.

Article 5

A totes les meses electorals parcials hi emetran el seu vot els membres de les escales bàsica i intermèdia del cens corresponent, que votaran els seus representants mitjançant sobres i paperetes de colors diferenciats per a cada escala.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR